• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Alles in 1

Maakt u al gebruik van een alles in 1 pakket, of bent u dat van plan? Als u alles in één afneemt, kunt u erop rekenen dat u een zo scherp mogelijke prijs voor de verschillende diensten betaalt, tenminste van de betreffende aanbieder. Het is wat dat betreft ook heel interessant om alles in 1 te vergelijken met de verschillende losse diensten en de tarieven daarvan, of een combinatie van internet en bellen of TV en internet. Bij Overstapgids.nl vergelijkt u alle aanbieders en kunt u filteren op uw wensen. Daarbij zijn de prijzen getoond op Overstapgids.nl nooit hoger dan de aanbieders op hun eigen website tonen. Vaak nog lager door exclusieve acties en kortingen. Gemiddeld kan u per jaar meer dan € 150 besparen!

Alles in 1 pakket

Het alles in 1 pakket bestaat uit internet, TV en bellen. Dit zijn de drie diensten die we eigenlijk allemaal afnemen, om optimaal bereikbaar en beschikbaar te zijn voor de wereld om ons heen. Uiteraard kunt u het alles in 1 pakket afnemen via ADSL, de kabel of glasvezel, waardoor het verstandig is om de verschillende mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken. U zorgt er op die manier voor dat u niet teveel betaalt, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een service die op een uitstekende wijze in elkaar zit en u een hoge snelheid of veel zenders in HD oplevert.

Alles in 1 pakket vergelijken

Gaat u het alles in 1 pakket vergelijken, kijk dan goed naar de diverse elementen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het alles in een pakket voldoende internetsnelheid te bieden heeft, maar dat u met betrekking tot uw TV gebruik kunt maken van een aantal zenders in HD. Met het oog op bellen is het een goed idee om op zoek te gaan naar een vast bedrag per maand, zodat u vervolgens onbeperkt gebruik kunt maken van de telefoon. U kunt een alles in een pakket vergelijken door al deze elementen mee te nemen en op basis daarvan vervolgens een keuze te maken.

Beste alles in 1 pakket

U kunt het beste alles in 1 pakket vinden door de pakketten tealles in één vergelijken op basis van uw specifieke wensen. Wilt u graag naar een zo groot mogelijk zenderaanbod kijken, of wilt u een internetsnelheid van 100 Mbit/s of meer? Dit zijn specifieke wensen, op basis waarvan u het alles in 1 pakket kunt vergelijken en u binnen een paar minuten uit zal komen bij de aanbieder die u aan weet te spreken.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.