• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Utrecht
29 Augustus, 2013

Uitstekende energievergelijkings, helder en makkelijk om over te stappen.
Beoordeling:

9/ 10

Leiden
28 Augustus, 2013

Een zeer gebruiksvriendelijke websitedie duidelijk ander is dan die van anderen. Dat unieke karakter geeft jullie een eigen gezicht. Bedankt voor de besparing.
Beoordeling:

9/ 10

Capelle aan den ijssel
25 Augustus, 2013

Ik heb er weinig op aan te merken, tot nu toe gaat alles precies zoals ik had gehoopt.
Beoordeling:

8/ 10

Willemsoord
22 Augustus, 2013

Uitstekende hulp van de klantenservice ontvangen. Moet alleen wachten tot de overstap is geregeld, dit duurt 3 weken, dat vind ik wel wat lang.
Beoordeling:

8/ 10

Millingen aan de rijn
19 Augustus, 2013

Goed dat jullie deze dienst aanbieden. Vooral fijn dat het gratis is en ik zo bijna € 300 bespaar!
Beoordeling:

10/ 10

Beltrum
8 Augustus, 2013

Fijne website, direct zichtbaar wat ik wilde weten. prettig dat je bij het vergelijken niet gelijk hoeft te besluiten over te stappen, maar je wel de mogelijkheid hebt. Ik heb ook nog andere vergelijkingssites geraadpleegd en Overstapgids was met een paar anderen de goedkoopste. Ook vond ik Overstapgids betrouwbaar, vandaar mijn keuze voor jullie.
Beoordeling:

9/ 10

Rotterdam
8 Augustus, 2013

Na mijn aanmelding bij E-On via deze website kreeg ik per e-mail een bevestiging. Daarvoor werd ik vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice.
Beoordeling:

9/ 10

Assendelft
6 Augustus, 2013

Het is allemaal prettig verlopen en zoals het er nu naar uitziet bespaar ik bijna tweehonderd euro.
Beoordeling:

8/ 10

Breda
4 Augustus, 2013

Makkelijk overstappen en een goede vergelijking, ben erg tevreden.
Beoordeling:

10/ 10

Nijmegen
2 Augustus, 2013

Ik was een ebetje sceptisch, omdat ik vorig jaar ook zou gaan besparen, maar uiteindelijk betaalde ik bijna hetzelfde. Wat bleek nu, de fout ligt eigenlijk bij mezelf. Doordat ik duidelijk meer energie ben gaan verbruiken gingen de totale kosten omhoog. De klantenservice wees me wel op een lagere eenheidsprijs. Het klopt dus wel dat ik fors had bespaard, als ik tenminste dezelfde hoeveelheid energie zou hebben verbruikt.
Beoordeling:

9/ 10

Schiedam
29 Juli, 2013

Energie vergelijken bij Overstapgids.nl heeft me een goede deal opgeleverd. Vanaf september ga ik duidelijk minder betalen voor mijn energie van NUON. Een controleren met de jaarrekening natuurlijk, maar volgens een snelle rekensom scheelt het zo’n € 360 per jaar.
Beoordeling:

9/ 10

Vijfhuizen
28 Juli, 2013

Goed geregeld en zonder problemen overgestapt. Heb er niets van gemerkt en voel me goed bij het feit dat ik nu groene energie afneem. Scheelt me bovendien ook nog geld.
Beoordeling:

10/ 10

Callantsoog
28 Juli, 2013

Ik wist me geen raad toen ik ging verhuizen en een energieleverancier moest kiezen. Jullie klantenservice heeft me goed geholpen met de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden. De veelgestelde vragen sectie biedt ook veel uitleg.
Beoordeling:

8/ 10

Sommelsdijk
27 Juli, 2013

Fantastisch dat ik nu op vakantie kan. Hoefde er nauwelijks iets voor te doen. Ben geswitched naar Essent en levert me bijna 500 euro op. Echt een topdeal! Kan het eenieder aanbevelen.
Beoordeling:

10/ 10

Weert
26 Juli, 2013

Voor mijn overstap stond ik wel wat sceptisch tegenover leveranciers en vergelijkingssites, maar heb bij verschillende sites gekeken en bij Overstapgids was ik duidelijk voordeliger uit. Ook kon ik tot op detailniveau zien hoeveel me het energieverbruik per kilowattuur zou gaan kosten. heel transparant en eerlijk.
Beoordeling:

9/ 10

 Rosmalen
23 Juli, 2013

De overstap is helemaal probleemloos verlopen en ik ben via de e-mail goed op de hoogte gehouden. Geen nonsense, wel duidelijk en lekker snel.
Beoordeling:

9/ 10

 Emmen
23 Juli, 2013

Duidelijke en overzichtelijke weergave van energieprijzen en energieleveranciers. Het vergelijken was heel eenvoudig en overstappen probleemloos geregeld. Bedankt, helemaal top!
Beoordeling:

10/ 10

 Amsterdam Zuid-oost
22 Juli, 2013

Overstapgids.nl dank voor jullie hulp. De klantenservice heeft me netjes te woord gestaan. Toen ik wat beter keek zag ik mijn antwoorden ook al bij de veel gestelde vragen staan.
Beoordeling:

8/ 10

 Deventer
22 Juli, 2013

Met de energievergelijker op Overstapgids kreeg ik in 1 overzicht alle prijzen te zien. Ideaal. Mits mijn verbruik gelijk blijft bespaar ik komend jaar circa 320 euro met mijn nieuwe energieleverancier. Kan ik nu mooi van op vakantie volgende maand!
Beoordeling:

10/ 10

 Weert
21 Juli, 2013

Mijn overstap bij Overstapgids naar Nuon gaat soepel. Heb al gelijk een bevestigingsmail ontvangen. Komt betrouwbaar over, dat geeft een veilig gevoel.
Beoordeling:

10/ 10

 Groningen
17 Juli, 2013

Voor het eerst overgestapt van energieleverancier. Het overzicht op Overstapgids.nl ga me een prima prijsvergelijking, waardoor ik een uitstekende beslissing kon nemen. De informatie is volledig en ook de prijzen kloppen.
Beoordeling:

10/ 10

 Eindhoven
17 Juli, 2013

Ik ben helemaal tevreden, het verloopt allemaal heel soepeltjes.
Beoordeling:

8/ 10

 Lelystad
16 Juli, 2013

Fijn dat ik via de mail goed op de hoogte ben gehouden door zowel Overstapgids als mijn nieuwe energieleverancier BudgetEnergie. Zo bespaar ik niet alleen maar heb ik ook geen zorgen.
Beoordeling:

8/ 10

 Hengelot
16 Juli, 2013

Overstapgids, jullie zijn erg professioneel. Voorheen ben ik weleens overgestapt via een andere vergelijkingssite en ook direct bi jeen leevrancier, maar niet eerder was het zo eenvoudig. Ook is de besparing, waar het me om te doen was, natuurlijk heel prettig.
Beoordeling:

8/ 10

 Rotterdam
15 Juli, 2013

De beste aanbiedingen heb ik bij jullie gevonden, ook een vlotte afhandeling en goedeservice, netjes hoor.
Beoordeling:

8/ 10

 Ede
15 Juli, 2013

Ik ben erg tevreden hoe ik ben geholpen. Fijn dat de vergelijker op Overstapgids.nl gratis is. Wat ik ook fijn vindt is dat de vegroeding die Overstapgids.nl bij iedere aanbieder gelijk is, zodat ik een onafhankelijk advies heb gekregen. Dank hiervoor. < span>
Beoordeling:

8/ 10

 Alkmaar
12 Juli, 2013

Geen gedoe en gewoon met een topaanbieding van Energiedirect.nl overgestapt. Deze hadden ze bovendien niet eens zelf op de site, maar kreeg ik wel via de energievergelijking van Overstapgids.nl
Beoordeling:

8/ 10

 Purmerend
12 Juli, 2013

Op verschillende dagen de prijzen gecontroleerd en deze fluctueerden enigszins. Fijn dat de gegevens van de energielevranciers bij het energie vergelijken goed geupdate worden. Zo weet ik tenminste waar ik aan toe ben.
Beoordeling:

8/ 10

 Appingedam
12 Juli, 2013

Ongelooflijk hoe makkelijk het energie evrgelijekn en afsluiten online gaat tegenworodig. Er staat o pde site maar 2 minuten, maar ik denk dat ik nog snelelr was, haha. Het was zo simpel, kreeg gelijk de goekoopste te zien. Ik vulde mijn gegevens in en verder werd alles via de mail afgehandeld. Heel dudielijk allemaal.
Beoordeling:

8/ 10

 Veenendaal
11 Juli, 2013

Mijn bestelling is goed verwerkt. Ik kreeg van mijn nieuwe energieleverancier direct ook info over het het verder zou gaan. Dit zou nog o pde site wat duidelijk mogen weergeven, maar al met al in orde.
Beoordeling:

7/ 10

 Amsterdam
10 Juli, 2013

Scherpe prijzen en correct verlopen. kan het iedereen aanraden die nu teveel betaald.
Beoordeling:

8/ 10

 Haarlem
10 Juli, 2013


Beoordeling:

8/ 10

 Venlo
9 Juli, 2013

Tot dusver heb ik niets te klagen. Het vergelijken en overstappen ging prima.
Beoordeling:

8/ 10

 Kampen
8 Juli, 2013

Herinnering netjes op tijd ontvangen en op tijd kunnen switchen. Ideaal!
Beoordeling:

8/ 10

 Drachten
5 Juli, 2013

De klantenservice heb ik gebeld en ze hebben me direct kunnen helpen om € 180 te besparen. Zo snel kan i kze bij mijn werkgever niet verdienen.
Beoordeling:

8/ 10

 Baarn
5 Juli, 2013

In 1 woord: Top! Jullie energievergelijekr kost niets en ik kan op alles filteren wat ik wilde. Ik wilde graag een variabel contract, omdat i kdan de goedkoopste geldende tarieven krijg. Was bij jullie een fluitje van een cent deze te vinden.
Beoordeling:

8/ 10

 Den Haag
4 Juli, 2013

Toen ik de tarieven ging vergelijken van Essent op hun site en bij Overstapgids.nl in de vergelijker was er maar een zeer miniem verschil. Bij andere leveranciers was het verschil weer groter, maar daar had ik vrij weinig aan. Essent was immers voor mij de goedkoopste.
Beoordeling:

8/ 10

 Helmond
4 Juli, 2013

Snel en eenvoudig gerelegd. Zou zo weer voor een overstap via jullie kiezen.
Beoordeling:

8/ 10

 Pijnacker
3 Juli, 2013

Mijn energie overstap en vargen zijn goed afgehandeld zoals het hoort. Een pluspunt is het telefonisch contact en dat je zoals bellofd ook echt op tijd teruggebeld wordt.
Beoordeling:

8/ 10

 Valkenswaard
3 Juli, 2013

Een prima lijst met veelgestelde vargen. Ik kon er eenvoduig wijs uit worden, heeft me uitstekend geholpen bij het energie vergelijken.
Beoordeling:

8/ 10

 Kloetinge
3 Juli, 2013

Simpel, geen poespas precies zoals ik verwacht als Zeeuw. geen onzin, maar doen wat je beloofd.
Beoordeling:

8/ 10

 Hoogersmilde
2 Juli, 2013

Omdat het mijn eerste overstap is voelt het wel wat onwennig, aan de andere kant heb ik daar nog geen aanleiding toegekregen. OVerstapgids.nl handelt mijn overstap tot nu toe keurig af.
Beoordeling:

8/ 10

 Amsterdam
2 Juli, 2013

Het vergelijken van energie komt erg transparant over, een groot verschil met die van andere sites. Ook eerlijk dat jullie zelf aangeven er ook aan te verdienen. niet dat dat zo erg is, ik houdt er zelf per jaar meer dan € 400 aan over!
Beoordeling:

8/ 10

 Gouda
1 Juli, 2013

Dit is nu de tweede keer dat ik via Overstapgids.nl ben overgestapt van energieleverancier. Ik ben erg tevreden en volgende keer wanneer mijn contract afloopt neem ik zeker weer een kijkje.
Beoordeling:

8/ 10

 Ermelo
1 Juli, 2013

Fijn dat alles zo duidelijk wordt uitgelegd. Ik twijfelde of ik wel moest overstappen, maar ik ben blij dat i khet heb gedaan. Scheelt me gewoon veel geld. In deze tijden een prettige meevaller.
Beoordeling:

8/ 10

 ’s Hertogenbosch
28 Juni, 2013

Een prima, kostenloze service om de goedkoopste energieleverancier te kunnen kiezen. Wat ik helemaal fijn vindt is dat ze het voor je ebrekenen. Een energiecollectief is toch gebaseerd op een algemeen verbruik. Nu heb ik tenminste een persoonlijk advies!
Beoordeling:

8/ 10

 Harmelen
28 Juni, 2013

Erg duidelijk, geen negatief punt kunnen ontdekken.
Beoordeling:

8/ 10

 Putten
28 Juni, 2013

Het is niet de eerste keer dat ik via Overstapgids.nl een overstap heb gedaan, want ik ben zeer tevreden met de correcte en snelle afhandeling.
Beoordeling:

8/ 10

 Hoofddorp
27 Juni 2013


Beoordeling:

8/ 10

 Den Haag
27 Juni, 2013

Het is nog wat vroeg , ik ben net overgestapt, maar tot nu toe lijkt alles vlekkeloos te verlopen.
Beoordeling:

8/ 10

 Oss
27 Juni, 2013

Ik vind de website om energie te vergelijken goed, het overstappen gaat ook heel makkelijk dus dat kan ik iedereen aanraden. Vooralsnog ben ik dik tevreden.
Beoordeling:

8/ 10

 Benthuizen
27 Juni, 2013

De informatie was duidelijk en de overstap snel geregeld. De informatie op de site kwam overeen met de gegevens van de nieuwe energiemaatschappij
Beoordeling:

8/ 10

 Dordrecht
26 Juni, 2013

Heel efficiënt in een paar stappen overgestapt! Goed uitgelegd watik verder nog moet doen en dat ik een bevestigd per e-mail krijg.
Beoordeling:

8/ 10

 Oosterhout
26 Juni, 2013

Overstapgids.nl heeft mij goed geholpen bij de keuzen voor een nieuwe energieleverancier. Het heeft een paar weken geduurd voordat de overstap was afgerond. Verder geen problemen gehad, dat was voor mij het belangrijkste.
Beoordeling:

8/ 10

 Zutphen
26 Juni, 2013

De infromatie was duidelijk en correct. Echt een pluim, want bij anderen was dit niet best.
Beoordeling:

8/ 10

 Amsterdam
25 Juni, 2013

Goed dat OVerstapgids.nl alle energieleveranciers vergelijkt, zo hoef ik ze zelf nie tmeer af te lopen. Ook toch even een check gedaan of jullie daadwerkelijk goedkopere tarieven va nde leveranciers hebben. En dat klopt in 8 van de 10 gevallen. Sowieso niet duurder, dus echt helemaal goed!
Beoordeling:

8/ 10

 Nijmegen
25 Juni, 2013

Binnen 5 minuten geregeld, terwijl ik toch best kritisch ben. Waardeer dat de goedkoopste bovenaan komt. omdat ik groene energie erg belangrijk vind, was het ook een uitkomst dat ik op groene energie kon filteren.
Beoordeling:

8/ 10

 Lage Mierde
24 Juni 2013

Mijn voorschot is hoger dan voorheen. Even de klantenservice gebeld en zij legde me uit, dat dat kwam doordat ik meer ben gaan verbruiken. Het had te maken met de strenge en lange winter. Is dat ook weer duidelijk.
Beoordeling:

8/ 10

 Musselkanaal
24 Juni, 2013

het ziet er allemaal degelijk uit. Even afwachten tot de eindafrekening of ik ook echt bespaar.
Beoordeling:

8/ 10

 Witmarsum
21 Juni, 2013

Echt een uitkomst dat jullie het geheel uit handen nemen. Ik zie wel eens de reclames van de Consumentenbond, maar die schijnen ook weer samen te werken me teen tussenpartij. Zo blijft er weer extra aan de strijkstok hangen. Daarbij zag ik bij jullie evrgelijekr ook lagere tarieven. De keuze was dus snel gemaakt.
Beoordeling:

8/ 10

 Alphen aan den Rijn
21 Juni, 2013

Ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan. Erg netjes en behulpzaam.
Beoordeling:

8/ 10

 Veendam
20 Juni, 2013

Alles werkt uitmuntend. Het duurde een behoorlijke tijd tot ik daadwerkelijk was omgeschakeld van leverancier maar dat ligt eerder aan de energiemaatschappijen. De service van Overstapgids was verder OK.
Beoordeling:

8/ 10

 Hellevoetsluis
20 Juni, 2013

Gelukkig heb ik me niet overal in hoeen lezen en ging alles verder vanzelf. Wanneer je een opzegboete krijgt en deze wordt vergoed dan is het handig om te weten dat het om een bedrag gaat exclsuief btw.
Beoordeling:

8/ 10

 Leeuwarden
20 Juni, 2013

Heel snel geregeld, erg fijn, want mijn verhuizing stond al voor de deur.
Beoordeling:

8/ 10

 Tilburg
20 Juni, 2013

Overstapgids jullie hebben me nu voor de 3e keer geholpen om over te stappen. In de eerste plaats wil ik jullie bedanken, want bij elkaar heeft me dat zeker € 1000 gescheeld. ten tweede zou ik willen vragen of er misschien een soort bonus of strippenkaart regeling kan worden ingevoerd, dat wanneer je vaker overstapt er een extra bonus geldt?!
Beoordeling:

8/ 10

 Noardburgum
19 Juni, 2013

Een goede keuze geweest. Nog net even voor de opzegtermijn energie vergeleken en overgestapt. Ik neem aan dat het zo helemaal in orde komt.
Beoordeling:

8/ 10

 Langbroek
19 Juni, 2013

Ik was snel op zoek naar een goede energievergelijker. Ik heb de eerste drie uit Google vergeleken waaronder Overstapgids. Die van jullie vond ik het duidelijkste en de voordeligste.
Beoordeling:

8/ 10

 Nijverdal
19 Juni, 2013

Erg duidelijk, zelfs tot op detailniveau. Kon zo zien waar ze hun energie vandaan haalden en hoe alle kosten zijn opgebouwd.
Beoordeling:

8/ 10

 Rotterdam
18 Juni, 2013

Bestelling was volledig en accuraat. De vergelijking van verschillende aanbieders maakt het eenvoudig om een goede keuze te maken.
Beoordeling:

8/ 10

 Waspik
18 Juni, 2013

Prima klachtenafhandeling en begeleiding door het energievergelijkingsproces. Als leek is het toch heel lastig om leveranciers met elkaar te vergelijken. Jullie hebben mij goed geholpen.
Beoordeling:

8/ 10

 Utrecht
18 Juni, 2013

De site zelf heb ik niet echt goed bekeken. Ik wist al welke leverancier voordelig was, maar uiteindelijk vond ik wel een goedkopere. heel mooi en bedankt daarvoor!
Beoordeling:

8/ 10

 Almelo
18 Juni, 2013

Tevreden hoor, een klein minpuntje was de opzegboete. Toen ik jullie daar mee confronteerde vertelden jullie dat dit opgenomen was in de veelgestelde vargen. Staat daar inderdaad uitgebreid beschreven. Wellicht ook een idee om dat mee te nemen bij de vergelijker. Volgende keer let ik in ieder geval goed op of mijn contract toch niet doorloopt.
Beoordeling:

8/ 10

 Leiden
17 Juni, 2013

Het was makkelijk uit te vogelen, als mijn contract afloopt kom i kzeker langs om weer te vergelijekn en over te stappen.
Beoordeling:

8/ 10

 Schellinkhout
17 Juni, 2013

Momenteel wacht ik nog op mijn overstap, maar zoals het er nu naar uitziet levert mij de overstap € 440 op. Ben een beetje op de zaken vooruit gelopen en e mijn vakantie van geboekt.
Beoordeling:

8/ 10

 Zevenaar
17 Juni, 2013

Kort maar krachtig: zeer tevreden.
Beoordeling:

8/ 10

 Huissen
14 Juni, 2013

Positieve ervaring, heb het gelijk aan m’n buurvrouw verteld. Die klaagt over een slechte isolatie. Nou, zo kan je dus ook besparen en het kost niets!
Beoordeling:

8/ 10

 St.-annaparochie
14 Juni, 2013

Jammer dat ik niet eerder wist van het bestaan van Overstapgids.nl. Per toeval terechtgekomen op uw site. Erg handig en voordelig.
Beoordeling:

8/ 10

 Heiloo
14 Juni, 2013

Omdat ik uw site niet helemaal vertrouwde heb ik contact gezocht met de energielevrancier. Wat bleek nu: veel hogere tarieven. Daar trap ik mooi niet in. Ben lekker via jullie overgestapt en ze nemen mijn overstap gewoon in behandeling als ieder ander. Dat noem ik nou eens voordelig. Lekker de leveranciers laten bieden in jullie vergelijker, daar profiteren we allemaal van.
Beoordeling:

8/ 10

 Schagen
13 Juni, 2013

Betrouwbaar en bwkaam, super!
Beoordeling:

8/ 10

 Rockanje
13 Juni, 2013

Snelle afhandeling. Binnen een dag bevestiging van nieuwe energieleverancier gekregen.Tot op heden alles glashelde.
Beoordeling:

8/ 10

 Hoogezand
12 Juni, 2013

De korte lijnen en hands on mentaliteit spreekt me aan. gewoon duidelijk en sel de goedkoopste energieleverancier. Zou er zo weer voor keizen.
Beoordeling:

8/ 10

 Naarden
12 Juni, 2013

Gebruiksvriendelijke website. Ik kon zo mijn weg er door vinden. Zelfs alle prijzen en speciale acties worden er in opgenomen. Echt een groot pluspunt.
Beoordeling:

8/ 10

 Losser
12 Juni, 2013

Weiniger toeters en bellen, maar wél volledig ua informatie en goedkope prijzen. Echt een onderscheidende energievergelijkingswebsite.
Beoordeling:

8/ 10

 Apert
11 Juni, 2013

Veel opties, zelfs per energieleverancier. Keuze tussen lengte van een contarct groene/ grijze energie en de laagste prijs. Geweldige site.
Beoordeling:

8/ 10

 Rijswijk
11 Juni, 2013

Makkelijk en snel, zou het iedereen aanbevelen. vergelijken verplicht tot niets!
Beoordeling:

8/ 10

 Eijsden
11 Juni, 2013

Een eerlijk evrgelijk met mooie aanbiedingen. Soepeltjes overgestapt inmiddels en dik tevreden.
Beoordeling:

8/ 10

 Weert
10 Juni, 2013

Een duidelijke website en service. Onderscheid zich positief ten op zichte van anderen. Ga zo door!
Beoordeling:

8/ 10

 Maastricht
10 Juni, 2013

Fijn dat Overstapgids het overstappen zo simpel heeft gemaakt. geen ellenlange zoektochten meer naar de geodkoopste leverancier,. Nee gewoon alle tarieven in 1 overzicht. Scheelt veel tijd en in mijn geval ook een paar honderd euro. Wanneer mijn contract ten einde loopt ga ik zeker weer bij OVerstapgids vergelijken.
Beoordeling:

8/ 10

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.