• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Elektriciteit grootverbruik

Elektriciteit grootverbruik is van toepassing op grotere ondernemingen die stroom afnemen, via een behoorlijke aansluiting. Er gelden speciale tarieven voor de grootverbruikers, wat niet wegneemt dat het verstandig is om de diverse aanbiedingen op dit gebied met elkaar te vergelijken. De kans is groot dat u op die manier flink op de kosten kunt besparen.


Wat is elektriciteit grootverbruik?

Elektriciteit grootverbruik is van toepassing op iedere grote onderneming die gebruik maakt van een aansluiting van minimaal 3 x 80 Ampère. Wanneer u daar boven zit met uw onderneming is er sprake van grootverbruik en kunt u gebruik maken van de voordelen die hiervoor gelden. U kunt de aansluiting ook gebruiken wanneer uw daadwerkelijke verbruik een stuk lager ligt. Houd er in dat geval wel rekening mee dat de energieleverancier u kosten in rekening zal brengen op basis van de aansluiting zoals die er zit.

Elektriciteit grootverbruik afrekenen

U kunt het elektriciteit grootverbruik over het algemeen het best maandelijks afrekenen, in tegenstelling tot de jaarlijkse rekening die er komt voor consumenten (in combinatie met een voorschot per maand). Let hier goed op bij het vergelijken van energietarieven voor het elektriciteit grootverbruik, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten.

Andere onderwerpen binnen

Elektriciteit
Elektriciteit vergelijken
Elektriciteit prijzen vergelijken
Elektriciteit vergelijken bedrijven
Elektriciteit vergelijken zakelijk
Elektriciteit zakelijk
Elektriciteit aanvragen
Elektriciteit bedrijven
Goedkoopste Elektriciteit
Elektriciteitsprijzen
Tarieven Elektriciteit
Tarieven Elektriciteit vergelijken
Elektriciteit Grootverbruik
Elektriciteit Kiezen
Elektriciteit Nederland
Elektriciteit Overstappen

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.