• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Overschakelen elektriciteitsleverancier

Wilt u overschakelen van elektriciteitsleverancier? Zorg er dan in ieder geval voor dat uw huidige contract bijna ten einde loopt, of dat u de mogelijkheid heeft om op te zeggen wanneer u dat wenst.


Opzeggen en overschakelen elektriciteitsleverancier

U kunt uw huidige contract opzeggen wanneer u geen vast contract heeft, of wanneer dat binnenkort af zal lopen. Houd in ieder geval rekening met een opzegtermijn van 30 dagen, zodat u kunt overschakelen van elektriciteitsleverancier. U heeft dan de mogelijkheid om uw energiekosten flink te drukken, of bijvoorbeeld gebruik te gaan maken van groene energie. Wat uw wensen ook zijn, het overschakelen van elektriciteitsleverancier is op zich geen probleem, zolang u de wens tot overstappen maar op tijd kenbaar maakt.

Overschakelen van elektriciteitsleverancier bij einde contract

U kunt overschakelen van elektriciteitsleverancier wanneer uw contract ten einde loopt, of er geen sprake is van een vaste periode van bijvoorbeeld 1 tot 5 jaar. Neem in ieder geval de meterstanden op en stuur deze in ieder geval binnen 15 dagen op naar uw oude energieleverancier. Nadat u de aanvraag heeft gedaan zal het overschakelen van elektriciteitsleverancier nog ongeveer 3 – 4 weken in beslag nemen, dus houd daar rekening mee bij het opzeggen van uw contract.

 

Andere onderwerpen binnen

Elektriciteitsleveranciers
Elektriciteitsleveranciers vergelijken
Goedkoopste Elektriciteitsleverancier
Overschakelen Elektriciteitsleverancier
Overstappen Elektriciteitsleverancier
Elektriciteitsleveranciers Nederland
Elektriciteitsleveranciers kiezen
Beste Elektriciteitsleveranciers
Gas en Elektriciteitsleverancier

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.