• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Tarieven energiebedrijven vergelijken

U kunt een energiebedrijf vergelijken op basis van de tarieven, door goed te kijken naar de som van de verschillende elementen. Hierbij spelen vooral de energieprijs, de netwerkkosten, de Btw en de energiebelasting een belangrijke rol om goedkope energiebedrijven te vinden.


Energiebedrijven tarieven vergelijken

U kunt van energiebedrijven de tarieven vergelijken door goed te kijken naar de som van alle kosten. Houdt daarbij rekening met de looptijd van het contract, die 1, 2, 3, 4 of 5 jaar kan zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor een contract dat per direct opzegbaar is. De verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat u de tarieven van energiebedrijven kunt vergelijken, op basis van uw specifieke wensen. Geef het ook aan wanneer u een dubbele meter heeft zitten, om te profiteren van het nachttarief.

Tarieven per energiebedrijf vergelijken

U kunt de tarieven per energiebedrijf vergelijken door de gegevens over uw verbruik en locatie in Nederland op te geven. Wij gaan vervolgens op zoek naar de aanbiedingen van de verschillende leveranciers, op basis waarvan we de totale kosten per jaar voor u kunnen betekenen. U kunt de tarieven van energiebedrijven vergelijken met een enkele druk op de knop, zonder dat u daar zelf de deur voor uit hoeft.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.