• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Energiebedrijf verhuizen

Gaat u verhuizen en wilt u ook uw energiebedrijf verhuizen? Houd dan in ieder geval rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. U kunt uw energiecontract gewoon meenemen naar uw nieuwe adres, maar het is wellicht een goed moment om ook direct uw energiekosten eens goed tegen het licht te houden en daar eventueel wat aan te doen.

Verhuizen? Bekijk hoeveel u kan besparen op uw energierekening!

Verhuizen en energiebedrijf

U kunt verhuizen en uw energiebedrijf behouden, maar het is daarnaast een goed idee om over te stappen van energieleverancier. Indien u uw huidige contract wilt behouden is het verstandig om uw verhuizing tijdig door te geven (uiterlijk twee weken voordat u verhuist). Vervolgens dient u de meterstanden door te geven, zodat men precies kan berekenen wat de kosten in uw oude woning en u nieuwe woning zijn, tijdens het lopende jaar. Het verhuizen met uw energiebedrijf is wat dat betreft een kleine moeite, mits u ervoor zorgt dat u er op tijd mee begint. Bovendien is het gelijk een uitgelezen mogelijkheid om te switchen naar het goedkoopste energiebedrijf.

Energiebedrijven en uw verhuizing

Energiebedrijven en uw verhuizing gaan uitstekend samen. Maak echter ook eens een vergelijking op onze website, op basis van uw nieuwe adres en het verbruik van het afgelopen jaar. Wellicht komt u op die manier een mooie aanbieding tegen en kunt u besparen op uw energiekosten.

 

Andere onderwerpen binnen

Energiebedrijven
Aanbiedingen energiebedrijven
Tarieven Energiebedrijven vergelijken
Beste Energiebedrijven
Energiebedrijven Overstappen
Energiebedrijven prijzen
Goedkoopste energiebedrijf
Goedkoopste energiebedrijf 2013
Energiebedrijven acties
Energiebedrijf verhuizen

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.