• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Tarieven energieleveranciers

De tarieven van energieleveranciers lopen flink uiteen, waardoor het van belang is om deze goed met elkaar te vergelijken. Wij zorgen op basis van uw verbruik en de regio waarin u woont voor een uitgebreide en 100% onafhankelijke vergelijking.


Tarief van energieleveranciers

Het tarief van energieleveranciers is opgebouwd uit een aantal verschillende elementen. Het gaat bijvoorbeeld om de prijs per kWh of kubieke meter gas, maar daarnaast ook om de Btw en de energiebelasting die er in rekening dienen te worden gebracht. Tenslotte is er sprake van transportkosten of netwerkkosten. Wij tellen al deze kosten bij elkaar op, waardoor we u het tarief van energieleveranciers aan kunnen bieden dat u daadwerkelijk gaat betalen wanneer u besluit een contract af te sluiten.

Tarieven van energieleveranciers vergelijken

U kunt de tarieven van energieleveranciers vergelijken binnen ons overzicht. U kunt het overzicht uiteraard sorteren op basis van de prijs, of een keuze maken uit alleen de groene leveranciers die er beschikbaar zijn. Wat uw wensen ook zijn, de filtermogelijkheden zorgen er binnen onze complete overzicht voor dat u een geschikte leverancier kunt vinden. Zet de tarieven van de energieleveranciers naast elkaar en kies uiteindelijk voor de meest voordelige partij, zodat u kunt besparen op de kosten van uw gas of elektriciteit.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.