• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Gas en elektriciteit verhuizen

Gaat u verhuizen en wilt u uw gas- en elektriciteitsleverancier meenemen, of wilt u juist overstappen van leverancier? Dan is het verstandig om in ieder geval rekening te houden met de richtlijnen die daarvoor gelden, zodat de verhuizing zo soepel mogelijk zal verlopen.


Elektriciteit en gas verhuizen

U kunt uw elektriciteit en gas verhuizen door uw energieleverancier in ieder geval twee weken voor uw verhuizing door te geven dat dit zal gaan gebeuren. Indien u tevens over wilt stappen van leverancier is het van belang om dat zelfs 30 dagen van tevoren te doen. U geeft de energieleveranciers op die manier voldoende tijd om zich hier op voor te bereiden. U kunt uw gas en elektriciteit verguizen door u vervolgens op de meterstanden te richten.

Gas en elektriciteit verhuizen en meterstanden doorgeven

U kunt uw gas en elektriciteit verhuizen door de meterstanden op te nemen en die in te vullen op het speciale formulier, of op de website van uw leverancier. Stuur deze uiterlijk binnen 15 dagen na de verhuizing op naar uw leverancier, zodat alles netjes afgehandeld kan worden. Wilt u uw elektriciteit en gas verhuizen en tevens overstappen van energie, dan is het van belang om rekening te houden met de 5 – 7 weken die het duurt om een nieuw contract aan te vragen.

 

Andere onderwerpen binnen

Gas en elektriciteit
Gas en elektriciteit vergelijken
Goedkoopste Gas en elektriciteit
Prijzen Gas en elektriciteit
Prijsvergelijking Gas en elektriciteit
Gas en elektriciteit per maand
Gas en elektriciteit  verhuizen

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.