• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Goedkoopste gasleverancier

De goedkoopste gasleverancier is een interessante keuze wanneer u een eigen aansluiting op gas heeft (geen stadsverwarming). Vergelijk de verschillende aanbieders online met elkaar, waarbij we rekenen met de totale kosten die men u in rekening zal brengen.


Hoe vind ik de goedkoopste gasleverancier?

U kunt de goedkoopste gasleverancier vinden door aan te geven hoeveel gas u jaarlijks verbruikt en in welke regio u woonachtig bent. Op basis van die gegevens kunnen we zowel de gasprijs, de netwerkkosten, de Btw en de energiebelasting betalen, zodat we u het totaalbedrag aan kunnen bieden. U vindt de goedkoopste gasleverancier door onze vergelijking eventueel verder te personaliseren met behulp van de diverse filtermogelijkheden die u tot uw beschikking heeft.

Goedkoopste gasleveranciers

De goedkoopste gasleveranciers werken zoveel mogelijk online, om de kosten te kunnen drukken. Men maakt geen gebruik van grote kantoren en berekent het voordeel vervolgens door aan u, als klant. Zit u nog altijd bij een van de grote en bekende gasleveranciers in Nederland, zonder dat u ooit bent overgestapt? Dan is de kans groot dat een van de goedkoopste gasleveranciers die u bij ons kunt vinden ervoor kan zorgen dat u jaarlijks enkele honderden euro’s kunt besparen op uw energierekening.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.