• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Groene gasleveranciers

Er zijn diverse groene gasleveranciers actief, waardoor u de mogelijkheid heeft om CO2-neutraal gas af te nemen. Houd er echter wel rekening mee dat groen gas niet vergelijkbaar is met de groene stroom die u af kunt nemen. Groene stroom wordt duurzaam opgewekt, bij groen gas wordt de uitstoot gecompenseerd.


Wat zijn groene gasleveranciers?

De groene gasleveranciers maken net als alle andere leveranciers gebruik van een mengsel uit methaan (CH4) en koolstofdioxide (CO2), om tot gas te komen dat we als brandstof toe kunnen passen. Deze vorm van brandstof is schadelijk voor het milieu. De groene gasleveranciers kiezen ervoor om de CO2-uitstoot volledig te compenseren. Hierdoor kunt u met behulp van een groene gasleverancier kiezen voor een CO2-neutrale oplossing, zodat er gesproken kan worden van ‘groen gas’. Gasprijzen vergelijken loont vaak de moeite en het kost nog geen 2 minuten.

De goedkoopste groene gasleveranciers

De goedkoopste groene gasleveranciers zijn over het algemeen wat duurder dan de goedkoopste reguliere gasaanbieders. De uitstoot aan CO2 dient gecompenseerd te worden, waardoor men extra kosten dient te maken. Deze kosten worden doorberekend aan de consument, aan u als klant. Dat neemt echter niet weg dat u met onze 100% onafhankelijke vergelijking op zoek kunt gaan naar de goedkoopste groene gasleverancier, om daar vervolgens een aanvraag te doen en eventueel een contract af te sluiten.

Gasprijs
Gasprijzen vergelijken
Gasprijzen vergelijken zakelijk
Gasprijzen vergelijken 2013
Gasprijzen vergelijken grootverbruik
Goedkoop gas
Tarieven gas
Gastarieven vergelijken
Gas aanbieders vergelijken
Gasleveranciers
Prijzen gasleveranciers
Goedkoopste gasleverancier
Gasleverancier kiezen
Beste Gasleveranciers
Gasleveranciers Nederland
Groene gasleveranciers
Gasprijs per m3
Gas en Stroom

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.