• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Prijzen gasleveranciers

De prijzen van gasleveranciers hangen af van twee verschillende factoren. Men is uiteraard vrij om zelf een prijs te bepalen waarvoor men het gas aanbiedt. Daarnaast is de prijs sterk afhankelijk van de regio waarin u woonachtig bent, aangezien men de transportkosten u in rekening zal brengen.


Prijzen per gasleverancier

De prijzen per gasleveranciers lopen flink uiteen, alleen al vanwege het feit dat u voor een van de grote leveranciers of juist een van de online aanbieders kunt kiezen. De traditionele aanbieders zijn over het algemeen net wat duurder. Houd in ieder geval rekening met het prijspeil 2012/2013, dat volgens MilieuCentraal ligt op €0,65 per kubieke meter gas. Veel van de online aanbieders zullen hier onder gaan zitten.

Prijzen gasleveranciers per regio

De prijzen van gasleveranciers variëren daarnaast sterk per regio, aangezien er sprake is van transportkosten, die staan voor de kosten van het transport van de plaats van winning tot aan uw woning. Kies daarnaast voor een vast of een variabel contract, of eventueel voor de groene vormen van gas die er beschikbaar zijn. U kunt de prijzen per gasleverancier op die manier uitstekend vergelijken, door gebruik te maken van de filtermogelijkheden die er aanwezig zijn binnen de vergelijking die we u aanbieden. Zo vindt u makkelijk de goedkoopste gasleverancier voor uw situatie.

 

Gasprijs
Gasprijzen vergelijken
Gasprijzen vergelijken zakelijk
Gasprijzen vergelijken 2013
Gasprijzen vergelijken grootverbruik
Goedkoop gas
Tarieven gas
Gastarieven vergelijken
Gas aanbieders vergelijken
Gasleveranciers
Prijzen gasleveranciers
Goedkoopste gasleverancier
Gasleverancier kiezen
Beste Gasleveranciers
Gasleveranciers Nederland
Groene gasleveranciers
Gasprijs per m3
Gas en Stroom

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.