• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Gastarieven vergelijken

U kunt online uw gastarieven vergelijken, bijvoorbeeld om op zoek te gaan naar een meer voordelige aanbieder. Gaat u verhuizen? Ook dan is het een goed idee om de tarieven die u betaalt eens tegen het licht te houden.


 

Online gastarieven vergelijken

Het prijspeil 2012/2013 bedraagt €0,65 per kubieke meter. Dat betekent niet dat de verschillende leveranciers die prijs dienen aan te bieden, waardoor het goed mogelijk is om een meer voordelig contract af te sluiten. U kunt de online gastarieven vergelijken door uw verbruik op te geven en daarnaast aan te geven waar u woonachtig bent. We kunnen op basis daarvan berekenen welke gastarieven de verschillende leveranciers u in rekening zullen brengen. Op die manier zorgen we ervoor dat u over kunt stappen naar de meest voordelige aanbieder.

Gastarieven en offerte aanvragen

U kunt de gastarieven vergelijken en op basis daarvan direct een offerte aanvragen om over te stappen. Houd wel rekening met de eventuele contractduur waar u mee te maken heeft, bijvoorbeeld wanneer u eerder een contract heeft afgesloten voor 1 tot 5 jaar. Ga online uw gastarieven vergelijken en zorg ervoor dat u overstapt indien het mogelijk is om flink te besparen op de energiekosten zoals u die momenteel betaalt.

 

Gasprijs
Gasprijzen vergelijken
Gasprijzen vergelijken zakelijk
Gasprijzen vergelijken 2013
Gasprijzen vergelijken grootverbruik
Goedkoop gas
Tarieven gas
Gastarieven vergelijken
Gas aanbieders vergelijken
Gasleveranciers
Prijzen gasleveranciers
Goedkoopste gasleverancier
Gasleverancier kiezen
Beste Gasleveranciers
Gasleveranciers Nederland
Groene gasleveranciers
Gasprijs per m3
Gas en Stroom

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.