• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Energie en gas vergelijken

Wilt u energie en gas vergelijken? Bepaal dan eerst goed welke aansluitingen u heeft en waarvoor u de vergelijking uit wenst te voeren. Tot energie behoren zowel elektriciteit als gas. Maakt u gebruik van stadsverwarming? Dan heeft u geen aansluiting op het gasnetwerk en hoeft u alleen de elektriciteit zelf af te nemen bij een van de leveranciers.


Energie en gas vergelijken

U kunt energie en gas vergelijken door aan te geven wat uw verbruik is en welk type aansluiting u heeft. In combinatie met de regio waarin u woont kunnen we op die manier berekenen wat de diverse energieleveranciers u in rekening als gasprijs zullen brengen wanneer u besluit over te stappen.

Online gas en energie vergelijken

U kunt online uw gas en energie vergelijken, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft. Gebruik onze filtermogelijkheden om aan te geven of u eventueel een dubbele meter heeft of u groene energie af wilt nemen. U komt op die manier uit bij de energieleverancier die u zo voordelig mogelijk van elektriciteit en gas kan voorzien. Kom direct uw gasprijzen vergelijken, om ervoor te zorgen dat u wellicht al vanaf dit jaar kunt besparen op uw energiekosten.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.