• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Elektriciteit vergelijken prijzen

U kunt elektriciteit vergelijken op prijs, door uw verbruik in te vullen of te schatten en dat te combineren met bijvoorbeeld de regio waarin u zich bevindt. We hebben op die manier de mogelijkheid om een berekening en vergelijking voor u te maken, die u verder kunt verfijnen met onze filtermogelijkheden.


Elektriciteit vergelijken op prijs

U kunt elektriciteit vergelijken op prijs door goed te kijken naar de totale kosten die u betaalt bij de diverse energieleveranciers. Wij houden rekening met de Btw, de energiebelasting en de netwerkkosten, waardoor u wat dat betreft kijkt naar het totale plaatje. U kunt de totale kosten eenvoudig met elkaar vergelijken, om op die manier een voordelige leverancier van elektriciteit te kiezen.

Elektriciteit vergelijken en prijzen

U kunt de elektriciteit vergelijken en prijzen gebruiken als het meest belangrijke element, aangezien er geen sprake is van een hoge of juist een lage kwaliteit. Stroom is altijd stroom, daar bestaan geen verschillen in. In plaats daarvan is de stroom er wel of niet en kunt u er wel of geen gebruik van maken. De stroom van de goedkoopste aanbieder is gelijk aan die van de duurste aanbieder. Ga dus gerust elektriciteit vergelijken op prijs, om op basis daarvan een keuze te maken.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.