• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Energie aanvragen

Wilt u energie aanvragen bij de energieleverancier die het meest voordelig uit de vergelijking komt? Houd er dan rekening mee dat er even tijd overheen zal gaan wanneer u de aanvraag doet, voordat u er daadwerkelijk gebruik van kunt maken. Zodra u in onze vergelijking een energieleverancier gevonden heeft waar u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen is het verstandig om contact met hen op te nemen. Zij zullen uw energie aanvraag in behandeling nemen en ervoor zorgen dat uw oude contract netjes wordt opgezegd, op het moment dat u gebruik kunt gaan maken van het nieuwe contract. Overstappen van energie is dus heel eenvoudig.


 

Energie aanvragen en ontvangen

Het aanvragen van energie is heel eenvoudig, aangezien u de nieuwe leverancier alleen maar aan hoeft te geven dat u er goedkopere energie af wilt gaan nemen. Geef aan welk product u af wilt nemen (stroom of gas), zodat men u op de juiste manier aan kan sluiten. Het is van belang om de meterstanden in ieder geval netjes door te geven, zodat u de afrekening met de oude leverancier netjes af kunt ronden. Het energie aanvragen vraagt om enkele stappen, die u samen met de nieuwe energieleverancier op een soepele manier kunt gaan doorlopen.

 

Goedkope energie
Energie aanbiedingen
Prijsvergelijk energie
Energie actie
Energie aanvragen

Stroom aanvragen

Wilt u stroom aanvragen of bent u benieuwd wat daar bij komt kijken? U kunt bij ons een stroom vergelijking uitvoeren op basis van enkele persoonlijke gegevens, om vervolgens direct een aanvraag te doen bij een van de stroomleveranciers.

Vergelijken en stroom aanvragen

Geef uw jaarlijks verbruik op, maak een keuze uit de dubbele of enkele meter en selecteer of u op zoek bent naar specifiek groene of grijze stroom. Op basis daarvan zullen wij zorgen voor een vergelijking van de verschillende energieleveranciers en hun tarieven voor stroom. U kunt de stroom aanvragen bij de goedkoopste stroom leverancier, of een andere partij die u aan weet te spreken.

Stroom aanvragen en ontvangen

U kunt de stroom aanvragen door naar de website van de energieleverancier te surfen of telefonisch contact op te nemen. Nadat u de aanvraag heeft gedaan zal het over het algemeen 5 – 7 weken duren voordat men u daadwerkelijk als klant zal accepteren. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van het nieuwe contract voor uw stroom en gaat u dus minder betalen. U kunt zelf de stroom aanvragen, maar houd er dus wel rekening mee dat er vervolgens even wat tijd overheen zal gaan voordat u er daadwerkelijk gebruik van kunt maken.

 

Andere onderwerpen binnen

Stroom
Stroom Vergelijken
Stroom Vergelijken Zakelijk
Stroom Prijsvergelijk
Stroom prijzen
Stroomprijzen vergelijken
Stroomprijzen overzicht
Stroomprijzen nederland
Stroomprijzen zakelijk
Prijs kwh stroom zakelijk
Stroom tarieven
Goedkoopste stroomtarief
Stroom aanbiedingen
Goedkope Stroom
Goedkoopste Stroom Vergelijken
Goedkoopste Stroom Nederland
Stroomaanbieders vergelijken
Goedkoopste Stroomaanbieder
Stroom overstappen
Stroom kosten
Stroomkosten vergelijken
Stroom per kwh
Stroom kwh prijzen
Groene Stroom
Groene Stroom vergelijken
Goedkope Groene Stroom
Groene Stroom kosten
Groene Stroomleveranciers
Groene Stroom tarieven
Stroomleveranciers
Stroomleveranciers vergelijken
Beste Stroomleverancier
Stroomleveranciers Nederland
Stroomleveranciers overzicht
Stroom aanvragen
Stroom verbruik
Stroom besparen
Stroomleverancier kiezen
Stroom zakelijk

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.