• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Energiebedrijf kiezen

U kunt een hele hoop geld besparen als u wisselt van energiebedrijf of als u direct de juiste keuze maakt. Kies het energiebedrijf dat bij u past en u kunt tot wel 700 euro per jaren besparen op uw huidige energierekening! Ook als u nog geen contract heeft met een energiebedrijf of als u gaat kiezen is het belangrijk om het juiste energiebedrijf te kiezen zodat u nooit te veel betaald.

Welk energiebedrijf kiezen

Maar welk energiebedrijf moet u nou kiezen? Kies in ieder geval een energiebedrijf die qua prijs, energie en soort contract aan uw wensen voldoet. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet u de energiebedrijven met elkaar vergelijken. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze voor uw energiebedrijf.

Voordat u gaat kiezen

Voordat u de juiste keuze kunt maken moet u weten hoeveel energie u jaarlijks verbruikt en of u een dagtarief en eventueel nachttariefmeter heeft. Voorts is het belangrijk om te weten dat het tarief van de energiebedrijven per regio kan verschillen.

Keuze energiebedrijf

Wij vergelijken geheel onafhankelijk en heel eenvoudig voor u alle prijzen van energieleveranciers. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld kunt u nog enkele wensen aangeven, zoals dubbele meter, groene of grijze stroom, looptijd van het contract en dergelijke, en u krijgt van ons met één klik op de knop een overzicht van de jaarlijks (geschatte) kosten per energiebedrijf, inclusief eventuele netwerkkosten en energiebelasting en dergelijk. Gemakkelijker kan het niet.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.