• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Goedkope energieleverancier vergelijken

Wilt u een goedkope energieleverancier vergelijken met het overige aanbod, bijvoorbeeld omdat u benieuwd bent of het verstandig is om opnieuw over te stappen? Wij bieden u een 100% onafhankelijk en compleet overzicht. Houd uiteraard rekening met uw eventuele opzegtermijn, die vaak 30 dagen bedraagt. Begin met energie vergelijken, geld besparen en stap veilig over via Overstapgids.nl.


Goedkope energieleveranciers vergelijken

U kunt goedkope energieleveranciers vergelijken door goed te kijken naar de contracten die u er aan dient te gaan. U kunt kiezen voor een contract waarmee u de prijs bijvoorbeeld 1- 5 jaar vast zet, maar u kunt aan de andere kant ook kiezen voor een variabel contract. Selecteer verder de groene energie of juist de meest voordelige optie onafhankelijk van het type stroom en gas dat u af kunt gaan nemen.

Een goedkope energieleverancier vergelijken en kiezen

U kunt een goedkope energieleverancier vergelijken op basis van onze filteropties, binnen de vergelijking die we graag opstellen nadat u uw gegevens heeft ingevoerd. Hierbij is vooral uw verbruik van belang, in combinatie met de regio waarin u op dit moment woonachtig bent. Selecteert de goedkope energieleverancier die u aanspreekt, om een aanvraag te doen en vervolgens binnen 3 –4 weken eventueel een nieuw contract aan te gaan, zodat u de kosten omlaag bij kunt stellen.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.