• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Prijzen energiemaatschappijen

De prijzen van energiemaatschappijen lopen flink uiteen en zijn opgebouwd uit een aantal verschillende elementen. U dient allereerst te denken aan de prijs per kWh (stroom), of de prijs per kubieke meter (gas). Dit is als het ware de basis waar mee men rekent, aangezien u de energie in deze eenheden af zal nemen. Daarnaast is er sprake van netwerkkosten, die men berekent om de energie daadwerkelijk bij u af te leveren. Ten derde is er sprake van Btw en energiebelastingen, twee heffingen die de overheid oplegt, die de prijzen van energiemaatschappijen verhogen.De goedkoopste energiemaatschappij vindt u met een vergelijk bij Overstapgids.


Energiemaatschappijen prijzen vergelijken

U kunt de prijzen van energiemaatschappijen vergelijken door per aanbieder uit te rekenen wat u er jaarlijks zou gaan betalen. Het is echter een beter idee om aan te geven in welke regio u woonachtig bent en wat uw (geschatte) verbruik per jaar is. Op basis daarvan voeren wij alle berekeningen in één keer en 100% onafhankelijk voor u uit. U ziet op die manier direct waar u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen, aangezien we u precies aan kunnen geven wat de prijzen van energiemaatschappijen zijn.

 

Andere onderwerpen binnen

Energiemaatschappijen
Prijzen energiemaatschappijen
Overstappen energiemaatschappijen
Energie maatschappij acties
Energiemaatschappij verhuizen
Beste Energie maatschappij
Energiemaatschappijen vergelijken
Energiemaatschappijen vergelijken zakelijk
Goedkoopste Energiemaatschappij
Goedkoopste Energiemaatschappij 2013
Groene Energiemaatschappijen
Energie Maatschappij Aanbiedingen
Prijsvergelijk Energiemaatschappij

Groene energie prijzen

Wilt u groene energie prijzen vergelijken, of bepalen in hoeverre uw huidige energiecontract goedkoper kan? Vul enkele gegevens in, zoals het type meter dat u heeft zitten en de hoeveelheid energie die u jaarlijks verbruikt. In combinatie met de regio waarin u woont levert dit ons voldoende informatie op, om een 100% onafhankelijke vergelijking aan u te presenteren. U kunt die groene energie vergelijking gebruiken om op zoek te gaan naar de meest voordelige aanbieder, of in ieder geval de groene aanbieders te selecteren. Kies de groene energie prijs die zo voordelig mogelijk is, op basis van uw persoonlijke situatie.

Groene energie prijs vergelijken

Wilt u de groene energie prijs vergelijken? Dan kunt u daarvoor gebruik maken van een van de filtermogelijkheden binnen onze vergelijking. Geef aan dat u op zoek bent naar een groen energiecontract, zodat we de verschillende grijze aanbieders niet langer meenemen in de vergelijking. U kunt daarnaast aangeven of u op zoek bent naar een vaste of een variabele prijs en of u een contract wilt afsluiten met een langere looptijd (1 – 5 jaar), of dat per direct opzegbaar is. Zo kunt u de groene energie prijzen op een rij zetten en komt u uiteindelijk uit bij de meest interessante optie.

Stroom kWh prijzen

Wilt u de laagste stroom kWh prijzen betalen? Voer de 100% onafhankelijke vergelijking uit op Overstapgids.nl, zodat we u eenvoudig kunnen laten zien waar u het meest scherpe tarief gaat betalen. De stroomprijzen per kWh lopen flink uiteen en zelfs wanneer u in de buurt zit bij het prijspeil 2013 van €0,22 per kWh is het goed mogelijk om op uw totale rekening te besparen. De transportkosten en het vastrecht dragen hier namelijk ook aan bij, nog los van de Btw en de energiebelasting die er in rekening wordt gebracht. De laagste stroom kWh prijzen vindt u bij Overstapgids.nl. Vergelijk stroom en bespaar!

Tot € 700 per jaar besparen met de goedkoopste stroomprijzen per kwh? Vergelijk energie & stap over!

Laagste stroomprijzen per kWh

De laagste stroomprijzen per kWh kunt u over het algemeen vinden bij de minder bekende aanbieders van energie. Dat neemt niet weg dat er vaak grote energiebedrijven achter zitten, waardoor u er kunt rekenen op een uitstekende service en een betrouwbare levering. Dong Energy is een groot bedrijf uit Denemarken en met Electrabel kiest u bijvoorbeeld voor een aankoop van GDF Suez, een van de grootste energiebedrijven ter wereld, uit Frankrijk. U kunt met onze vergelijking eenvoudig online uitzoeken waar u de laagste stroomprijzen per kWh betaalt, zodat u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen op uw energierekening.

 

Andere onderwerpen binnen

Stroom
Stroom Vergelijken
Stroom Vergelijken Zakelijk
Stroom Prijsvergelijk
Stroom prijzen
Stroomprijzen vergelijken
Stroomprijzen overzicht
Stroomprijzen nederland
Stroomprijzen zakelijk
Prijs kwh stroom zakelijk
Stroom tarieven
Goedkoopste stroomtarief
Stroom aanbiedingen
Goedkope Stroom
Goedkoopste Stroom Vergelijken
Goedkoopste Stroom Nederland
Stroomaanbieders vergelijken
Goedkoopste Stroomaanbieder
Stroom overstappen
Stroom kosten
Stroomkosten vergelijken
Stroom per kwh
Stroom kwh prijzen
Groene Stroom
Groene Stroom vergelijken
Goedkope Groene Stroom
Groene Stroom kosten
Groene Stroomleveranciers
Groene Stroom tarieven
Stroomleveranciers
Stroomleveranciers vergelijken
Beste Stroomleverancier
Stroomleveranciers Nederland
Stroomleveranciers overzicht
Stroom aanvragen
Stroom verbruik
Stroom besparen
Stroomleverancier kiezen
Stroom zakelijk

Prijzen gasleveranciers

De prijzen van gasleveranciers hangen af van twee verschillende factoren. Men is uiteraard vrij om zelf een prijs te bepalen waarvoor men het gas aanbiedt. Daarnaast is de prijs sterk afhankelijk van de regio waarin u woonachtig bent, aangezien men de transportkosten u in rekening zal brengen.


Prijzen per gasleverancier

De prijzen per gasleveranciers lopen flink uiteen, alleen al vanwege het feit dat u voor een van de grote leveranciers of juist een van de online aanbieders kunt kiezen. De traditionele aanbieders zijn over het algemeen net wat duurder. Houd in ieder geval rekening met het prijspeil 2012/2013, dat volgens MilieuCentraal ligt op €0,65 per kubieke meter gas. Veel van de online aanbieders zullen hier onder gaan zitten.

Prijzen gasleveranciers per regio

De prijzen van gasleveranciers variëren daarnaast sterk per regio, aangezien er sprake is van transportkosten, die staan voor de kosten van het transport van de plaats van winning tot aan uw woning. Kies daarnaast voor een vast of een variabel contract, of eventueel voor de groene vormen van gas die er beschikbaar zijn. U kunt de prijzen per gasleverancier op die manier uitstekend vergelijken, door gebruik te maken van de filtermogelijkheden die er aanwezig zijn binnen de vergelijking die we u aanbieden. Zo vindt u makkelijk de goedkoopste gasleverancier voor uw situatie.

 

Gasprijs
Gasprijzen vergelijken
Gasprijzen vergelijken zakelijk
Gasprijzen vergelijken 2013
Gasprijzen vergelijken grootverbruik
Goedkoop gas
Tarieven gas
Gastarieven vergelijken
Gas aanbieders vergelijken
Gasleveranciers
Prijzen gasleveranciers
Goedkoopste gasleverancier
Gasleverancier kiezen
Beste Gasleveranciers
Gasleveranciers Nederland
Groene gasleveranciers
Gasprijs per m3
Gas en Stroom

Prijzen energieleveranciers

De prijzen tussen energieleveranciers kunnen onderling behoorlijk verschillen. Daarnaast hangt de prijs die een energieleverancier berekent ook nog eens af van in welke regio u woont, hoeveel stroom u gemiddeld verbruikt en of u een dubbele of enkele meter hebt. Omdat de prijs van energie van zoveel dingen afhangt loont het zeker om de prijzen van energieleveranciers te vergelijken. In de vergelijker van Overstapgids ziet u hoeveel u betaalt bij de goedkoopste energieleverancier. U ziet direct of een overstap voor u gunstig zou zijn. Een meerderheid van de huishoudens betaald teveel voor hun energie, omdat ze simpelweg nog nooit over zijn gestapt. Zelfs wanneer u in het verleden bent overgestapt kan het zijn dat u inmiddels niet meer het goedkoopste uit bent bij uw huidige energieleverancier. Door de prijzen van alle energieleveranciers te vergelijken kan het zijn dat u erachter komt dat u wel honderden euro’s per jaar kunt besparen. Dit maakt het de moeite waard om de vergelijker in te vullen en te kijken wat eruit komt. De geschatte jaarlijkse kosten die uit de online vergelijker komen zijn inclusief BTW, netwerkkosten en energiebelasting. De prijs die u te zien krijgt is hierdoor ook de prijs die u werkelijk gaat betalen. Uw oude energieleverancier wordt door uw nieuwe energieleverancier opgezegd. Stap vandaag nog over naar een lagere prijs voor uw energie.


Andere onderwerpen binnen

Energieleveranciers
Groene energieleveranciers vergelijken
Vastrecht energieleveranciers vergelijken
Energieleveranciers aanbiedingen
Energieleveranciers prijsvergelijking
Alle Energieleveranciers
Energieleveranciers prijzen
Energieleveranciers acties
Overzicht Energieleveranciers
Groene Energieleveranciers
Beste Energieleverancier
Overstappen Energieleverancier kosten
Energieleverancier verhuizen
Energieleveranciers Nederland
Grootste Energieleverancier
Goede Energieleverancier
Energieleveranciers zakelijk
Lijst van Energieleveranciers
Nieuwe Energieleverancier
Keuze Energieleverancier
Welke Energieleverancier kiezen
Welke Energieleverancier voordeligste

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.