• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Energiemaatschappij verhuizen

Wilt u van energiemaatschappij verhuizen, bijvoorbeeld omdat u via Overstapgids heeft ontdekt dat u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen? U hoeft zich alleen maar aan te melden bij de nieuwe energiemaatschappij, aangezien men het werk graag voor u uit handen neemt. Zorg er wel voor dat u de meterstanden netjes aan uw oude maatschappij doorgeeft, of dat uw nieuwe maatschappij daarvoor zorgt. U kunt uw energiemaatschappij verhuizen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, mits u niet aan een contract voor langere tijd vast zit. Ook wanneer u gaat verhuizen is het vaak een goed moment om te starten met energiemaatschappijen vergelijken.

Tot € 700 per jaar besparen op Energiekosten? Vergelijk energie & stap over!

Kosteloos van energiemaatschappij verhuizen

U kunt gratis van energiemaatschappij verhuizen wanneer u een contract heeft dat u per direct op kunt zeggen, of waarbij er geen sprake is van een contract voor langere tijd. In alle andere gevallen is het verstandig om te wachten tot het moment dat de looptijd afloopt, aangezien men u anders een vergoeding voor een vroegtijdige beëindiging van het contract in rekening kan brengen. U kunt die vergoeding voor lief nemen, maar het is in dat geval verstandig om de kosten mee te wegen in het uiteindelijke voordeel dat u kunt behalen. Kunt u gratis van energiemaatschappij verhuizen? Dan kunt u gemakkelijk tot honderden euro’s per jaar gaan besparen met een goedkope energiemaatschappij.

 

Andere onderwerpen binnen

Energiemaatschappijen
Prijzen energiemaatschappijen
Overstappen energiemaatschappijen
Energie maatschappij acties
Energiemaatschappij verhuizen
Beste Energie maatschappij
Energiemaatschappijen vergelijken
Energiemaatschappijen vergelijken zakelijk
Goedkoopste Energiemaatschappij
Goedkoopste Energiemaatschappij 2013
Groene Energiemaatschappijen
Energie Maatschappij Aanbiedingen
Prijsvergelijk Energiemaatschappij

Gas en elektriciteit verhuizen

Gaat u verhuizen en wilt u uw gas- en elektriciteitsleverancier meenemen, of wilt u juist overstappen van leverancier? Dan is het verstandig om in ieder geval rekening te houden met de richtlijnen die daarvoor gelden, zodat de verhuizing zo soepel mogelijk zal verlopen.


Elektriciteit en gas verhuizen

U kunt uw elektriciteit en gas verhuizen door uw energieleverancier in ieder geval twee weken voor uw verhuizing door te geven dat dit zal gaan gebeuren. Indien u tevens over wilt stappen van leverancier is het van belang om dat zelfs 30 dagen van tevoren te doen. U geeft de energieleveranciers op die manier voldoende tijd om zich hier op voor te bereiden. U kunt uw gas en elektriciteit verguizen door u vervolgens op de meterstanden te richten.

Gas en elektriciteit verhuizen en meterstanden doorgeven

U kunt uw gas en elektriciteit verhuizen door de meterstanden op te nemen en die in te vullen op het speciale formulier, of op de website van uw leverancier. Stuur deze uiterlijk binnen 15 dagen na de verhuizing op naar uw leverancier, zodat alles netjes afgehandeld kan worden. Wilt u uw elektriciteit en gas verhuizen en tevens overstappen van energie, dan is het van belang om rekening te houden met de 5 – 7 weken die het duurt om een nieuw contract aan te vragen.

 

Andere onderwerpen binnen

Gas en elektriciteit
Gas en elektriciteit vergelijken
Goedkoopste Gas en elektriciteit
Prijzen Gas en elektriciteit
Prijsvergelijking Gas en elektriciteit
Gas en elektriciteit per maand
Gas en elektriciteit  verhuizen

Energiebedrijf verhuizen

Gaat u verhuizen en wilt u ook uw energiebedrijf verhuizen? Houd dan in ieder geval rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. U kunt uw energiecontract gewoon meenemen naar uw nieuwe adres, maar het is wellicht een goed moment om ook direct uw energiekosten eens goed tegen het licht te houden en daar eventueel wat aan te doen.

Verhuizen? Bekijk hoeveel u kan besparen op uw energierekening!

Verhuizen en energiebedrijf

U kunt verhuizen en uw energiebedrijf behouden, maar het is daarnaast een goed idee om over te stappen van energieleverancier. Indien u uw huidige contract wilt behouden is het verstandig om uw verhuizing tijdig door te geven (uiterlijk twee weken voordat u verhuist). Vervolgens dient u de meterstanden door te geven, zodat men precies kan berekenen wat de kosten in uw oude woning en u nieuwe woning zijn, tijdens het lopende jaar. Het verhuizen met uw energiebedrijf is wat dat betreft een kleine moeite, mits u ervoor zorgt dat u er op tijd mee begint. Bovendien is het gelijk een uitgelezen mogelijkheid om te switchen naar het goedkoopste energiebedrijf.

Energiebedrijven en uw verhuizing

Energiebedrijven en uw verhuizing gaan uitstekend samen. Maak echter ook eens een vergelijking op onze website, op basis van uw nieuwe adres en het verbruik van het afgelopen jaar. Wellicht komt u op die manier een mooie aanbieding tegen en kunt u besparen op uw energiekosten.

 

Andere onderwerpen binnen

Energiebedrijven
Aanbiedingen energiebedrijven
Tarieven Energiebedrijven vergelijken
Beste Energiebedrijven
Energiebedrijven Overstappen
Energiebedrijven prijzen
Goedkoopste energiebedrijf
Goedkoopste energiebedrijf 2013
Energiebedrijven acties
Energiebedrijf verhuizen

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.