• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Vergelijk energietarieven onafhankelijk

Vergelijk energietarieven onafhankelijk, om te voorkomen dat u een advies krijgt op basis van de commissies die er eventueel worden uitbetaald. Wij zijn volledig vrij van deze manier van afhankelijkheid, waardoor we u met gepaste trots aan kunnen geven dat we u een 100% onafhankelijke vergelijking aanbieden. Wij hebben geen banden met de verschillende energieleveranciers en kijken puur naar de kosten die ze u in rekening brengen. U bent onze klant, waardoor we voor u op zoek gaan naar de maximale besparing die er mogelijk is. Vergelijk energietarieven onafhankelijk en zorg er op die manier voor dat u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen.

100% onafhankelijke vergelijking

U kunt op basis van de 100% onafhankelijke vergelijking een keuze maken voor een van de energieleveranciers, die zorgt voor een voordelige levering van stroom en/of gas. Vergelijk energietarieven onafhankelijk door simpelweg aan te geven hoeveel stroom en/of gas u het afgelopen jaar verbruikt heeft, of wat u voor het komende jaar verwacht. Wij houden rekening met zowel de netwerkkosten, de Btw als de energiebelasting. Vergelijk energietarieven onafhankelijk via onze website en zorg ervoor dat u vanaf dit jaar wellicht al flink op de kosten kunt gaan besparen.

Onafhankelijk Energieprijzen Vergelijken

Overstapgids.nl heeft een energievergelijker ontwikkelt waarbij energieprijzen onafhankelijk kunnen worden vergeleken. De 
Energievergelijker
 kan het beste worden vergeleken met een veiling. De aanbieder die voor uw situatie de goedkoopste energieprijzen levert “wint de veiling” en verschijnt bij het vergelijkingsoverzicht bovenaan. Zo hoeft u niet zelf bij de energieleveranciers een offerte op te vragen. Wij doen dat automatisch inclusief exclusieve kortingen en acties. Doordat aanbieders in de vergelijkingstool van Overstapgids als het ware tegen elkaar opbieden krijgt u de laagste prijs. Zo kunt u energieprijzen vergelijken, geheel onafhankelijk. Overstappen is vervolgens heel eenvoudig en gratis!


Waarom is Overstapgids 100% onafhankelijk?

De keuze voor een energieleverancier die maakt u natuurlijk zelf. Overstapgids vergelijkt vrijwel alle energieleveranciers van Nederland met elkaar en maakt het vergelijken overzichtelijk. De vergoeding die Overstapgids ontvangt van de verschillende energieleveranciers is hetzelfde, daardoor krijgt geen enkele energieleverancier voorrang bij de vergelijking. Energieprijzen vergelijken onafhankelijk wordt daardoor door Overstapgids gegarandeerd. U profiteert daarvan met de beste deal! Wacht niet langer en start met de onafhankelijke energievergelijking!

 

Andere onderwerpen binnen

Energieprijzen
Energieprijzen vergelijken
Energieprijzen 2013 vergelijken
Energieprijzen vergelijken voor bedrijven
Energieprijzen vergelijken MKB
Vaste energieprijzen vergelijken
Beste energieprijzen vergelijken
Goedkoopste Energieprijzen Vergelijken
Variabele energieprijzen vergelijken
Energieprijzen vergelijken stroom
Energieprijzen Vergelijken Acties
Onafhankelijk vergelijken
Energieprijzen vergelijken kWh
Energieprijzen vergelijken NMA
Gas en Energieprijzen Vergelijken
Energieprijzen 2013
Goedkoopste Energieprijzen
Huidige Energieprijzen
Vergelijking Energieprijzen Nederland
Energieprijzen Overzicht
Energieprijzen Overzicht 2013
Energieprijzen per kwh

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.