• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Zijn alle energieprijzen op Overstapgids.nl totaalprijzen?

Ja, de prijzen die u bij de resultaten ziet in de energievergelijker zijn totaalprijzen, dat wil zeggen inclusief BTW, transportkosten, meterhuur, leveringskosten en netwerkkosten. Wanneer energieleveranciers u een welkomstpremie of korting aanbieden wordt deze korting verrekend in de totaalprijs (per jaar of per maand). Zo heeft u altijd een overzichtelijk en onafhankelijk vergelijk.

Tip: De totaalprijzen zijn niet hetgeen wat u daadwerkelijk betaald, maar zijn gebaseerd op uw ingevoerde verbruik. Daarop wordt ook de voorschotnota bepaald. Geeft u aan heel weinig te verbruiken, dan is de kans groot dat u op de eindejaarsafrekening moet bijbetalen. Verbruikt u minder dan dat u aangeeft, dan is uw voorschotna hoger, maar krijgt u bij de eindejaarsafrekening geld terug.

Anderen overstappers vroegen:
Waarom zou ik overstappen?
Is overstappen gratis?
Wie is de goedkoopste?

 

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.