Dong

Er zijn veel energieleveranciers en het kan gebeuren dat u hierdoor door de bomen het bos niet meer kunt zien. Dong wil hierin het verschil maken en kiest voor een duidelijke service. U weet precies wat u betaalt op het einde van de rit en de medewerkers van dit bedrijf voorzien u van een duidelijke, heldere service.

Bij Dong betalen zowel nieuwe als oude klanten even veel

Duidelijke service

Verwacht bij Dong geen tijdelijke actieprijzen, waarna de tarieven weer flink zullen stijgen. Nee, bij Dong betalen zowel nieuwe als oude klanten even veel. Bovendien is het doel van dit bedrijf om binnen een generatie 85% van zijn elektriciteit duurzaam te produceren, zodat een volgende generatie net als de onze kan genieten van een groen leefklimaat. Verwacht dus bij Dong geen kleine lettertjes in contracten en weet bovendien zeker dat u het milieu support met de groene stroom van Dong.

Dong tarieven vergelijken

Net als andere energieleveranciers is Dong opgenomen in onze vergelijkingsservice. U kunt de tarieven voor groene en grijze stroom van Dong vergelijken, doordat ze gemakkelijk en snel voor u tegenover elkaar worden gezet. Zo weet u direct wat u bespaart met Dong. Net als Dong zijn wij helder en duidelijk!

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.