Moet ik iets met mijn aansluiting, meter of leiding doen?

Het is niet nodig iets te doen aan uw aansluiting, meterstanden of leidingen. De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is een administratieve overstap. U blijf stroom en gas ontvangen gedurende uw overstap, zodat u niet zonder energie komt te zitten. Voor de zekerheid kunt u wel de meterstanden opnemen en deze controleren met uw eindafrekening, maar dit blijkt vrijwel nooit nodig. Uw nieuwe energieleverancier krijgt deze informatie door van uw oude energieleverancier.

Het is niet nodig iets te doen aan uw aansluiting, meterstanden of leidingen. De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is een administratieve overstap.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.