Waar kan ik terecht als ik met mijn leverancier een conflict heb?

Één van de eisen die worden gesteld aan energieleveranciers is dat ze een goede klachtenafhandeling hebben. Anders krijgen ze geen vergunning. Mocht u er desondanks niet uitkomen met uw energieleverancier, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie, die u kunt bereiken via www.degeschillencommissie.nl. De geschillencommissie is gehuisvest in Den haag en doet een bindende uitspraak voor zowel particulieren als zakelijk afnemers. U betaalt € 25,42 voor het indienen van een klacht, dat u terugkrijgt indien u in het gelijk wordt gesteld.

U kunt uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.