• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Elektriciteit

Elektriciteit (dikwijls verkeerd geschreven als electriciteit) biedt u de mogelijkheid een lamp aan te zetten, of uw koelkast aan te sluiten. Het biedt ons de mogelijkheid om het leven te leiden dat we leiden. De energie wordt ook wel aangeduid als ‘stroom’ en is niets anders dan de benaming elektriciteit.

Besparen op uw energierekening?

Elektriciteit vergelijken

U kunt elektriciteit vergelijken door aan te geven in welke regio u gevestigd bent of waar u zaak zich bevindt. Vervolgens geeft u in het overzicht aan of u graag groene of grijze stroom af wilt nemen, en geeft u aan welke looptijd van het contract u wenst en of u een dubbele of een enkele meter gebruikt. Dit laatste zorgt ervoor dat u het verschil tussen het dag- en nachttarief voor elektriciteit meeneemt in de berekening wanneer u de mogelijkheid heeft hier onderscheid in te maken. Overstapgids.nl zorgt voor een 100% onafhankelijke vergelijking, zodat u precies ziet waar u eventueel op de kosten kunt besparen en hoeveel u op dit moment teveel betaalt. Bent u ondernemer, dan kunt u ook elektriciteit zakelijk vergelijken

Wat is elektriciteit?

Elektriciteit is onzichtbaar, maar we zouden aan de andere kant niet zonder kunnen. Electriciteit is er zowel in een ‘groene’ als een ‘grijze’ vorm, al heeft dat alleen maar te maken met de manier waarop het ooit is opgewekt. Er bestaan geen kwaliteitsverschillen, aangezien de stroom er simpelweg wel of niet is. U heeft daarom de mogelijkheid de verschillende energieleveranciers te vergelijken op basis van verschillende selectiecriteria, standaard op basis van tarieven die men rekent. U hoeft geen rekening te houden met de kwaliteit of de verpakking van de elektriciteit, aangezien hier geen sprake van is binnen deze branche. De elektriciteit die u ontvangt is van de ene leverancier niet beter of minder dan de andere. Alleen de manier van opwekking zorgt voor een verschil voor de herkomst van elektriciteit. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe elektriciteitsleverancier, start dan uw energie vergelijk bij Overstapgids.nl.

Andere onderwerpen binnen

Elektriciteit
Elektriciteit vergelijken
Elektriciteit prijzen vergelijken
Elektriciteit vergelijken bedrijven
Elektriciteit vergelijken zakelijk
Elektriciteit zakelijk
Elektriciteit aanvragen
Elektriciteit bedrijven
Goedkoopste Elektriciteit
Elektriciteitsprijzen
Tarieven Elektriciteit
Tarieven Elektriciteit vergelijken
Elektriciteit Grootverbruik
Elektriciteit Kiezen
Elektriciteit Nederland
Elektriciteit Overstappen

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.