Gas en elektriciteit

Gas en elektriciteit vormen samen de energie die u nodig heeft om gebruik te kunnen maken van uw verwarming, het gasfornuis, de televisie en de verlichting binnen uw woning. U kunt een gecombineerd contract afsluiten waarin de beide elementen naar voren komen, of kiezen voor twee aparte contracten. Start direct met energie vergelijken, 100% onafhankelijk op Overstapgids.nl.

U kunt elektriciteit en gas bij de meeste energieleveranciers combineren, zodat u maar één aanspreekpunt zal hebben.

Elektriciteit en gas combineren

U kunt elektriciteit en gas bij de meeste energieleveranciers combineren, zodat u maar één aanspreekpunt zal hebben. U kunt uiteraard kiezen voor een vaste prijs voor een looptijd van 1 tot 5 jaar, of een variabele prijs selecteren. In dat laatste geval profiteert u tijdens een prijsdaling, maar gaat u tijdens een periode van stijgingen steeds wat meer betalen. Wanneer een aanbieder u gas en elektriciteit levert krijgt u over het algemeen een gecombineerde jaarrekening, waarop precies staat aangegeven welke hoeveelheden u verbruikt heeft en wat de kosten zijn die men u daarvoor in rekening brengt. Heeft u geen combinatiecontract dan ontvangt u 2 verschillende nota’s.

Gas en elektriciteit vergelijken

U kunt gas en elektriciteit vergelijken door aan te geven in welke regio u resideert of werkzaam bent en of u gebruik maakt van een dubbele of een enkele meter. Bovendien kunt u op het gebied van elektriciteit in het overzicht aangeven of u gebruik wenst te maken van groene of grijze energie. Verder dient u natuurlijk rekening te houden met de netwerkkosten en de energiebelasting, naast de Btw die iedere afnemer in rekening zal worden gebracht. In de energievergelijker zijn deze kosten al opgeteld. U kunt op die manier elektriciteit en gas vergelijken, om uiteindelijk bij de goedkoopste gas en elektriciteit tot maximaal € 700 per jaar te besparen op de energierekening die u jaarlijks ontvangt van uw leverancier.

 

Andere onderwerpen binnen

Gas en elektriciteit
Gas en elektriciteit vergelijken
Goedkoopste Gas en elektriciteit
Prijzen Gas en elektriciteit
Prijsvergelijking Gas en elektriciteit
Gas en elektriciteit per maand
Gas en elektriciteit verhuizen

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.