• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Groene energie gas

Wilt u groen gas afnemen, of bent u benieuwd wat dat precies inhoudt? Gas wordt niet opgewekt, dat is er gewoon en wordt uit de aarde gehaald. Er bestaat wat dat betreft dan ook geen mogelijkheid om gas groen ‘op te wekken’. Dat neemt echter niet weg dat er wel degelijk groene energie in de vorm van gas bestaat, waardoor u voor een duurzaam alternatief kunt kiezen. Groene energie en gas gaan samen, omdat sommige leveranciers ervoor kiezen om de uitstoot die ze veroorzaken aan de andere kant weer netjes te compenseren. Groene energie vergelijken doet u onafhankelijk op Overstapgids.nl.

Groene energie en gas

De groene energie en gas komen samen wanneer de leveranciers ervoor kiezen om de CO2-uitstoot die ze veroorzaken netjes te compenseren. Er ontstaat op die manier als het ware groen gas, al gaat het natuurlijk om hetzelfde gas dat u anders ook geleverd zou zijn. U zorgt er echter voor dat de belasting op het milieu minimaal is, waardoor u op een duurzame manier gebruik kunt maken van het gas dat u nodig heeft. Selecteer een van de groene aanbieders van gas, door in onze energievergelijking aan te geven dat u alleen de groene leveranciers wenst te zien, zodat u daar een keuze uit kunt maken.

Andere onderwerpen binnen

Groene energie
Groene energie Vergelijken
Groene energiebedrijven
Groene energie goedkoper
Groene energie duurder
Groene energie kosten
Groene energie biomassa
Groene energie water
Groene energie kiezen
Groene energie soorten
Groene energie voordelen
Groene energie aanbieders
Groene energie Nederland
Groene energie 2013
Groene energie voor bedrijven
Groenste energieleverancier
Groene energie & gas
Groene energie & grijze energie
Groene energie & groene stroom
Groene energie producenten
Groene energie subsidie

Gas en energieprijzen vergelijken

Wilt u de gas en energieprijzen vergelijken, of bent u op zoek naar de verschillen tussen de beide varianten? Ga energieprijzen vergelijken zoals gas, door simpelweg uw verbruik en locatie in Nederland aan te geven. Wij zorgen ervoor dat alles netjes op een rij komt te staan.


Gas energieprijzen vergelijken

U kunt de gas energieprijzen vergelijken, maar u kunt zich daarnaast ook richten op stroom. Gas en stroom vormen twee belangrijke vormen van energie, waar we over het algemeen allemaal gebruik van maken (indien u stadsverwarming heeft neemt u waarschijnlijk alleen stroom af). U kunt de gas en energieprijzen vergelijken door aan te geven dat u naar de beide vormen van energie zoekt. Geef uw huidige verbruik op en laat ons op basis daarvan zoeken naar uw mogelijke besparing.

Gas en energieprijzen vergelijken

U kunt bij ons de gas en energieprijzen vergelijken, waardoor u de totale kosten per jaar op een rij kunt zetten. Ga specifiek op zoek naar groene stroom of geef aan dat u een dubbele meter heeft, zodat we u een 100% onafhankelijk en uitstekend advies kunnen bieden. U kunt eenvoudig de gas en energieprijzen vergelijken, aangezien u er de deur natuurlijk niet voor uit hoeft.

 

Andere onderwerpen binnen

Energieprijzen
Energieprijzen vergelijken
Energieprijzen 2013 vergelijken
Energieprijzen vergelijken voor bedrijven
Energieprijzen vergelijken MKB
Vaste energieprijzen vergelijken
Beste energieprijzen vergelijken
Goedkoopste Energieprijzen Vergelijken
Variabele energieprijzen vergelijken
Energieprijzen vergelijken stroom
Energieprijzen Vergelijken Acties
Onafhankelijk vergelijken
Energieprijzen vergelijken kWh
Energieprijzen vergelijken NMA
Gas en Energieprijzen Vergelijken
Energieprijzen 2013
Goedkoopste Energieprijzen
Huidige Energieprijzen
Vergelijking Energieprijzen Nederland
Energieprijzen Overzicht
Energieprijzen Overzicht 2013
Energieprijzen per kwh

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.