Ik heb geen voorschotnota ontvangen, wat nu?

Wanneer u bent overgestapt ontvangt u normaal gesproken een nieuwe voorschotnota van uw nieuwe energieleverancier. Mocht u geen voorschotnota hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met uw energieleverancier met de vraag of zij uw voorschotnota kunnen toesturen. In het geval er ook geen rekening of afschrijvingen ontvangt, doet u er verstandig aan voor iedere maand een bedrag opzij te leggen om toekomstige financiële problemen te voorkomen. Ook kunt u een betalingsregeling treffen met uw energieleverancier, door n.a.v. uw eindejaarsafrekening een bezwaarschrift in te dienen.

Mocht u geen voorschotnota hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met uw energieleverancier met de vraag of zij uw voorschotnota kunnen toesturen.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.