Ik heb geen voorschotnota ontvangen, wat nu?

Wanneer u bent overgestapt ontvangt u normaal gesproken een nieuwe voorschotnota van uw nieuwe energieleverancier. Mocht u geen voorschotnota hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met uw energieleverancier met de vraag of zij uw voorschotnota kunnen toesturen. In het geval er ook geen rekening of afschrijvingen ontvangt, doet u er verstandig aan voor iedere maand een bedrag opzij te leggen om toekomstige financiële problemen te voorkomen. Ook kunt u een betalingsregeling treffen met uw energieleverancier, door n.a.v. uw eindejaarsafrekening een bezwaarschrift in te dienen.

Mocht u geen voorschotnota hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met uw energieleverancier met de vraag of zij uw voorschotnota kunnen toesturen.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.