Ik heb verschillende leveranciers, wat moet ik doen?

U moet bij beide leveranciers afzonderlijk aangeven dat u gaat verhuizen. Doe dat minimaal 2 weken voor uw verhuisdatum om extra kosten en ongemak, zoals afsluiting van energie te voorkomen. Een verhuizing is een goed moment om te bekijken of er op uw nieuwe adres niet voordeliger energie geleverd kan worden door een andere energieleverancier. Met energie vergelijken op Overstapgids.nl vindt u binnen 2 minuten goedkope energieleveranciers en is de aanvraag geregeld.

U moet bij beide leveranciers afzonderlijk aangeven dat u gaat verhuizen. Doe dat minimaal 2 weken voor uw verhuisdatum.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.