Wat als ik te laat mijn verhuizing doorgeef of al verhuisd ben?

Gaat u binnen 2 weken verhuizen, dan bent u eigenlijk te laat. In dat geval moet u zo snel mogelijk contact opnemen met uw energieleverancier om uw verhuizing alsnog door te geven. Wanneer u uw verhuizing te laat doorgeeft loopt u een groot risico dat er in uw nieuwe woning door uw energieleverancier nog geen energie geleverd kan worden. Ook uw netbeheerder kan dan een extra bedrag vragen om u alsnog aan te sluiten. Tot slot kunt u ook geconfronteerd worden met energiekosten die doorlopen voor uw oude energiewoning.

Gaat u binnen 2 weken verhuizen, dan bent u eigenlijk te laat. In dat geval moet u zo snel mogelijk contact opnemen met uw energieleverancier om uw verhuizing alsnog door te geven

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van overstappen van huurauto naar shortlease
De voordelen van overstappen van huurauto naar shortlease
De Aanschaf van een Elektrische Auto en het Koppelen aan Je Eigen Stroomvoorziening
Slim Investeren: De Aanschaf van een Elektrische Auto en het Koppelen aan Je Eigen Stroomvoorziening

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.