Is overstappen van energieleverancier gratis?

Ja overstappen via Overstapgids.nl is gratis. De administratieve kosten komen voor rekening van de energieleveranciers. Het energie vergelijken in de energievergelijker is bovendien ook helemaal gratis én onafhankelijk.

 

Wanneer u echter uw contract voortijdig beëindigd kan uw oud leverancier u een opzegboete in rekening brengen. Aan deze boete zit een wettelijk maximum. Hoe hoog de opzegboete is verschilt per leverancier. Bekijk hier de maximale hoogte van de opzegboete.

Ja overstappen via Overstapgids.nl is gratis. Alleen bij het vroegtijdig beëindigen van het contract kan er een opzegboete in rekening gebracht worden.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Versnelling of automaat

Van een versnelling naar een auto met automaat overstappen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.