Kan een leverancier mij afsluiten als ik niet op tijd betaal?

Wanneer u niet op tijd betaalt zal uw energieleverancier u een aanmaning sturen. Als de aanmaning ook niet wordt betaald, zal uw energieleverancier het energiecontract met u opzeggen waarmee ook uw stroom en gas wordt afgesloten. Zorg er daarom altijd voor dat u op tijd uw energierekening betaalt, zodat u niet wordt afgesloten.

 

Tip: Bent u niet in staat om de energienota op tijd te voldoen? Neem contact op met uw energieleverancier en vraag om een betalingsrekening, zodat u gespreid kan betalen.

Als de aanmaning ook niet wordt betaald, zal uw energieleverancier het energiecontract met u opzeggen waarmee ook uw stroom en gas wordt afgesloten.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.