Kan een leverancier mij afsluiten als ik niet op tijd betaal?

Wanneer u niet op tijd betaalt zal uw energieleverancier u een aanmaning sturen. Als de aanmaning ook niet wordt betaald, zal uw energieleverancier het energiecontract met u opzeggen waarmee ook uw stroom en gas wordt afgesloten. Zorg er daarom altijd voor dat u op tijd uw energierekening betaalt, zodat u niet wordt afgesloten.

 

Tip: Bent u niet in staat om de energienota op tijd te voldoen? Neem contact op met uw energieleverancier en vraag om een betalingsrekening, zodat u gespreid kan betalen.

Als de aanmaning ook niet wordt betaald, zal uw energieleverancier het energiecontract met u opzeggen waarmee ook uw stroom en gas wordt afgesloten.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.