Leveranciers hebben op hun site andere prijzen, hoe kan dat?

De prijzen op Overstapgids.nl zijn totaalprijzen inclusief BTW. De standaard prijs per KWh is zonder BTW. De prijzen die een aantal energieleveranciers op hun website tonen zijn prijzen per KWh inclusief BTW. Veel energieleveranciers tonen in de energievergelijker van Overstapgids.nl speciale kortingen, omdat zij weten dat wij de leveranciers sorteren op basis van prijs. Hoe voordeliger zij eruit komen hoe hoger ze in de vergelijker staan. De prijzen op Overstapgids.nl zijn normaal gesproken nooit hoger, dan de prijzen die u vindt op de website van de energieleveranciers.

De prijzen op Overstapgids.nl zijn totaalprijzen inclusief BTW. De standaard prijs per KWh is zonder BTW.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.