Voor wie is Overstapgids.nl?

Overstapgids is voor zowel particulieren boven de 18 als bedrijven. In Nederland heeft ieder huishouden te maken met energiekosten door de aansluiting op het gasnetwerk en stroomnetwerk. Een grote meerderheid van de Nederlandse huishoudens is nog niet eerder overgestapt van energieleverancier. Aangezien de prijzen iedere 6 maanden veranderen is energie vergelijken voordat uw contract afloopt verstandig. Overstapgids helpt u bij het besparen op de energiekosten door het vinden van de meest geschikte energieleverancier voor uw wensen. Overstapgids toont u niet alleen de goedkoopste energieleverancier, maar u kunt ook filteren op soort energie: groen/ grijs, vast/ variabele tarieven, voor zowel stroom als gas, een boetevrij contract en de looptijd van het contract ( 1 tot en met 5 jaar en onbepaalde tijd ).

Overstapgids is voor zowel particulieren boven de 18 als bedrijven.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Met de goedkoopste energie kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.Vergelijk energieprijzen online bij Overstapgids.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.