Waarom energie vergelijken bij Overstapgids.nl?

  •  Overstapgids.nl is onafhankelijk, de minimale vergoeding die wij ontvangen is bij iedere overstap gelijk.
  • Wij garanderen dat de prijzen bij Overstapgids.nl nooit hoger zijn dan bij de energieleverancier zelf.
  • Wij nemen alle kosten mee, ook eventuele acties, kortingen of welkomstpremies, zo ziet u in één oogopslag waar u het goedkoopste uit bent.
  • Drie kwart van de Nederlanders is nog nooit overgestapt en kan daardoor met een contract dat direct opzegbaar is gelijk overstappen.
  • Onze vergelijker werkt in feite als een veiling: de goedkoopste verschijnt bovenaan. Energieleveranciers willen graag hoog in de veiling komen en bieden daarom nog vaak lagere prijzen dan op de eigen website.
  • Overstappen via Overstapgids.nl is probleemloos en eenvoudig. Wij garanderen overstappers een zorgeloze overstap.

Energieleveranciers willen graag hoog in de veiling komen en bieden daarom nog vaak lagere prijzen dan op de eigen website.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.