Wat is een welkomstbonus, korting of welkomstpremie?

Om extra aantrekkelijker te worden voor nieuwe klanten maken veel energieleveranciers gebruik van speciale acties, vaak welkomstpremies ook wel cashbacks genoemd. Tegenstrijdig genoeg is deze welkomstbonus een vooraf bepaald bedrag wat wordt verrekend met de eindejaarsafrekening. Deze bonus wordt in de energievergelijker doorberekend bij het bedrag dat u kwijt bent per maand of per jaar. Wanneer u een welkomstbonus krijgt van € 200 wordt dit automatisch van het totaalbedrag afgetrokken en bent u het eerste jaar iedere maand € 16,67 hoger uit dan in de energievergelijker staat aangegeven. Het bedrag van € 200 wordt dan uitgekeerd, wanneer u niet voortijdig het contract hebt beëindigd aan het einde van het jaar.

Voor nieuwe klanten maken veel energieleveranciers gebruik van speciale acties, vaak welkomstpremies ook wel cashbacks genoemd.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.