Wat is het verschil tussen een groot- en kleinverbruiker?

Grootverbruikers nemen meer elektriciteit af, waardoor zij aangesloten zijn op een hoger spanningsnet. Hierbij kan gedacht worden aan fabrieken of grote kantoorpanden. Huishoudens hebben een bescheidener energieverbruik en zijn aangesloten op en netwerk met minder hoge spanning. Kleinverbruikers zijn weer verder onder te verdelen in particulier en klein zakelijk. Per niveau worden andere regels gehanteerd. U valt zeer waarschijnlijk onder kleinverbruik, ook wanneer u energie zoekt voor een doorsnee zakelijk onderkomen.

Grootverbruikers nemen meer elektriciteit af, denk hierbij aan fabrieken of grote kantoorpanden. Kleinverbruikers zijn weer verder onder te verdelen in particulier en klein zakelijk.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.