Wat moet ik doen om over te stappen?

Overstappen is heel eenvoudig en binnen 2 minuten gebeurd. Vergelijk energie in de vergelijker. Uw energieverbruik kunt u vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Wanneer u energie vergelijkt via Overstapgids.nl kunt u direct bij de resultaten klikken op “aanvragen”. Vervolgens vult u enkele gegevens in en wordt de overstap voor u geregeld. U ontvangt een bevestigingsemail met uw gegevens en uw aanvraag. Uw aanvraag wordt direct doorgestuurd naar uw nieuwe energieleverancier. Deze licht uw oude energieleverancier in dat u wilt overstappen. Na de ontvangst van de bevestiging van energieleverancier hebt u een wettelijk vastgestelde bedenktermijn van 7 dagen. Binnen deze periode kunt u zonder opgaaf van reden afzien van de overeenkomst. Indien u hiertoe besluit dient u een (aangetekende) brief te sturen naar uw nieuwe energieleverancier.
De overstap is binnen 3 tot 4 weken daadwerkelijk volbracht. Vergelijk energie en begin direct met besparen door over te stappen.

Overstappen is heel eenvoudig en binnen 2 minuten gebeurd.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.