Wat moet ik doen om over te stappen?

Overstappen is heel eenvoudig en binnen 2 minuten gebeurd. Vergelijk energie in de vergelijker. Uw energieverbruik kunt u vinden op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Wanneer u energie vergelijkt via Overstapgids.nl kunt u direct bij de resultaten klikken op “aanvragen”. Vervolgens vult u enkele gegevens in en wordt de overstap voor u geregeld. U ontvangt een bevestigingsemail met uw gegevens en uw aanvraag. Uw aanvraag wordt direct doorgestuurd naar uw nieuwe energieleverancier. Deze licht uw oude energieleverancier in dat u wilt overstappen. Na de ontvangst van de bevestiging van energieleverancier hebt u een wettelijk vastgestelde bedenktermijn van 7 dagen. Binnen deze periode kunt u zonder opgaaf van reden afzien van de overeenkomst. Indien u hiertoe besluit dient u een (aangetekende) brief te sturen naar uw nieuwe energieleverancier.
De overstap is binnen 3 tot 4 weken daadwerkelijk volbracht. Vergelijk energie en begin direct met besparen door over te stappen.

Overstappen is heel eenvoudig en binnen 2 minuten gebeurd.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Versnelling of automaat

Van een versnelling naar een auto met automaat overstappen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.