Zijn alle energieleveranciers in bezit van een vergunning?

Alle energieleveranciers die u bij het energie vergelijken ziet zijn in bezit van een geldige vergunning of mogen energie leveren op de vergunning van een andere energieleverancier. Onder het kopje “extra informatie” bij de betreffende energieleverancier (wanneer u klikt op het logo van de aanbieder bij de resultaten in de vergelijker) ziet u of de energieleverancier zelf een vergunning heeft of een gedeeltelijke vergunning voor bijvoorbeeld alleen stroom. Wanneer een energieleverancier gebruik maakt van de vergunning van een andere leverancier staat dat hierbij vermeldt.

Alle energieleveranciers die u bij het energie vergelijken ziet zijn in bezit van een geldige vergunning of mogen energie leveren op de vergunning van een andere energieleverancier.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.