Zijn alle energieleveranciers in bezit van een vergunning?

Alle energieleveranciers die u bij het energie vergelijken ziet zijn in bezit van een geldige vergunning of mogen energie leveren op de vergunning van een andere energieleverancier. Onder het kopje “extra informatie” bij de betreffende energieleverancier (wanneer u klikt op het logo van de aanbieder bij de resultaten in de vergelijker) ziet u of de energieleverancier zelf een vergunning heeft of een gedeeltelijke vergunning voor bijvoorbeeld alleen stroom. Wanneer een energieleverancier gebruik maakt van de vergunning van een andere leverancier staat dat hierbij vermeldt.

Alle energieleveranciers die u bij het energie vergelijken ziet zijn in bezit van een geldige vergunning of mogen energie leveren op de vergunning van een andere energieleverancier.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.