• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

's Gravenhage
9 Augustus, 2013

Goede energieprijzen en een ruime keuze uit energieleveranciers. Als mijn contract afloopt kom ik zeker weer een checken of ik weer kan besparen.
Beoordeling:

10/ 10

Leusden
8 Augustus, 2013

Overstapgids, wanneer stap ik nu daadwerkelijk over? Dat is me toch wat onduidelijk hoor. Ik lees overal 3 tot 4 weken, maar het lijkt dat ik op de site al direct overstap. De rest is overigens dik in orde.
Beoordeling:

8/ 10

Enschede
6 Augustus, 2013

De energieprijzen zijn szelfs nog goedkoper, dan op de websites die ik heb gecontroleerd van andere leveranciers. Zowel bij Essent, Nuon en Eneco als Energiedirect, RWE en Electrabel, de tarieven op Overstapgids zijn in 5 van de 6 gevallen lager en bij de 6e was deze gelijk. Fijn dat jullie ook tonen wat jullie zelf beloven.
Beoordeling:

10/ 10

Boxtel
4 Augustus, 2013

Ik heb een erg goede aanbieding gevonden. Vanavond alvast uit eten om het te vieren en dat kan mooi van de besparing. Daarnaast houd ik ook nog het nodige over voor een volgende keer!
Beoordeling:

9/ 10

Scharwoude
3 Augustus, 2013

Snel geregeld en transparant.
Beoordeling:

8/ 10

Bergen op Zoom
3 Augustus, 2013

Overzichtelijk website is Overstapgids en een duidelijke weergave van de energieprijzen en de aanbieders. Enige nadeel is dat bij een verhuizing niet duidelijk is dat je je huidige adres moet invullen voor het ontvangen van de bevestiging. Dat is wel een beetje slordig.
Beoordeling:

7/ 10

Heerhugowaard
2 Augustus, 2013

Overstapgids.nl geeft voor zover een goede weergave van energie bedrijven en de energieprijzen. Over de verdere afloop alsmede het jaarcontract met mijn nieuwe leverancier Essent is pas meer bekend na enige manden.
Beoordeling:

9/ 10

Leende
30 Juli, 2013

Ik wil het graag kort houden. De site was duidelijk en werkte goed, snel en overzichtelijk. Prima dienstverlening!
Beoordeling:

10/ 10

Emmen
29 Juli, 2013

Tot nu toe mag ik niet klagen. Op het eerste gezicht ga ik een besparingg van bijna € 500 tegemoet. Ik was nog nooit overgestapt. De informatie die Overstapgids.nl toont heeft me alles duidelijk gemaakt. Hierdoor ben ik voor mijn gevoel veilig overgestapt. Maar ik houd dus nog even een slag om de arm, hoewel daar nu geen aanleiding toe is.
Beoordeling:

9/ 10

Leiden
26 Juli, 2013

Dit is mijn tweede overstap via Overstapgids.nl. De vorige keer is alles heel goed verlopen. gewoon overgestapt via de site en verder geen zorgen. De leveranciers regelden het onderling. Heb daardoor nu groene energie, wat ik belangrijk vind, en nog stukken goedkoper ook.
Beoordeling:

9/ 10

 Lisserbroek
25 Juli, 2013

Goede en informatie die nut heeft. Veel andere vergelijkers bieden onoverzichtelijke informatie en daarmee wordt het doel voorbij geschoten. Een eenvoudig vergelijk van energieprijzen, zonder dat er iets ontbreekt. Het lijkt zo lastig, maar hier is het goed geregeld. Wel een aandachtspuntje: Je huidige leverancier wordt niet vergeleken, aangezien je daar geen welkomstkorting meer krijgt. Dat had wel wat duidelijk vermeld kunnen worden.
Beoordeling:

9/ 10

 Eindhoven
25 Juli, 2013

Mijn dochter heeft voor mij de energieprijzen vergeleken. Ik ben heel tevreden met de besparing.
Beoordeling:

8/ 10

 Oud-beijerland
24 Juli, 2013

Betrouwbaar dat ik gelijk een bevestiging per mail kreeg na mijn overstap. Fijn dat je het vertrouwen dat de website uitstraalt daarmee ook behoud nadat mijn overstap in gang is gezet.
Beoordeling:

8/ 10

 Amsterdam
22 Juli, 2013

De site was duidelijk en bevatte alle informatie die ik nodig had om energieprijzen te vergelijken.
Beoordeling:

8/ 10

 Breda
22 Juli, 2013

Prettige afhandeling, en recente informatie. Een goede beoordeling kan ik eigenlijk pas over een jaar geven, want Overstapgids is voor mij volkomen nieuw. Wat ik nu wel kan zeggen is dat overstap en afhandeling erg soepel verlopen. Dank u wel.
Beoordeling:

10/ 10

 Neunen
21 Juli, 2013

Zoals je verwacht van iedere klantenservice, erg behulpzaam en vriendelijk. De overstap naar Nuon is nog in volle gang en nog niet helemaal afgehandeld, vandaar nog geen 10.
Beoordeling:

9/ 10

 Hillegom
20 Juli, 2013

Goede voorlichting en service. Naar volle tevredenheid. Eerst gekeken op de site van Consumentenbond, maar zag dat ze daar ook gewoon aan je verdienen en daarnaast ook nog aan het lidmaatschap voor de leden. Dat vind ik dubbel scheef, vandaar mijn keuze voor Overstapgids. Jullie zijn wel transparant.
Beoordeling:

9/ 10

 Moergestel
19 Juli, 2013

Keurig een e-mail gekregen van mijn nieuwe energieleverancier.
Beoordeling:

9/ 10

 Almere
18 Juli, 2013

Hoewel het allemaal goed vergelijken van de energieprijzen is zou ik wel een toevoeging willen geven. Ik kan veel beoordelingen vinden van Overstapgids. Dat heeft me zeker geholpen, maar over de verschillende leveranciers kan ik geen beoordelingen terugvinden, dat zou me zeker nog verder hebben kunnen helpen.
Beoordeling:

7/ 10

 Zenderen
16 Juli, 2013

Dit is de derde keer dat ik via Overstapgids.nl ben overgestapt. En weer ging alles prima, kan het aan iedereen aanbevelen. Wel even kijken of je ook echt bespaard. Ik heb ieder jaar weer kunnen besparen!
Beoordeling:

10/ 10

 Gouda
15 Juli, 2013

Echt top, binnen enkele seconden zie je wie de goedkoopste is, helemaal op mijn situatie afgestemd. Even de rest van m’n gegevens ingevuld bij het overstappen en de rest werd zo voor me geregeld. Binnen 2 minuten bijna € 300 bespaard, dat verdien ik nergens anders zo snel!
Beoordeling:

9/ 10

 Roermond
12 Juli, 2013

Prima en correct afgehandeld.
Beoordeling:

8/ 10

 Doetinchem
11 Juli, 2013

De informatie van energieprijzen wordt keurig getoond, zoals ik heb gevraagd.
Beoordeling:

9/ 10

 Aalten
10 Juli, 2013

Duidelijk energieprijs vergelijking, ook keurig bevestigd. Dat er zo snel eenvoudig kan worden vergeleken vind ik wel bijzonder. Zelf kan je dat nooit zo snel en duidelijk.
Beoordeling:

7/ 10

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.