• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Overstappen elektriciteitsleverancier

Wilt u overstappen van elektriciteitsleverancier of bent u benieuwd waar u rekening mee dient te houden? Voer bij voorkeur eerst een 100% onafhankelijke vergelijking bij ons uit, zodat u weet wat er mogelijk is en welk bedrag u jaarlijks kunt gaan besparen op uw elektriciteitsrekening.


Hoe werkt een overstap van elektriciteitsleverancier?

De overstap van elektriciteitsleverancier werkt eigenlijk heel eenvoudig. Het is vooral van belang om rekening te houden met een opzegtermijn van 30 dagen. Daarnaast dient u de meterstanden op te nemen en die door te geven, binnen 15 dagen. Verder dient u tijdig uw nieuwe contract aan te vragen, aangezien er gemakkelijk 3 – 4 weken overheen kan gaan totdat dit in orde is gemaakt. U kunt op die manier de overstap van elektriciteitsleverancier maken.

Vergelijken en overstappen van elektriciteitsleverancier

U kunt het best eerst een online vergelijking maken, om daarna voor het overstappen van elektriciteitsleverancier te gaan. Vul uw verbruik in en laat ons op die manier berekenen wat de totale kosten bij de diverse leveranciers zouden zijn. Op basis daarvan kunt u overstappen van elektriciteitsleverancier, naar de meest voordelige aanbieder die er in uw geval beschikbaar is.

Andere onderwerpen binnen

Elektriciteitsleveranciers
Elektriciteitsleveranciers vergelijken
Goedkoopste Elektriciteitsleverancier
Overschakelen Elektriciteitsleverancier
Overstappen Elektriciteitsleverancier
Elektriciteitsleveranciers Nederland
Elektriciteitsleveranciers kiezen
Beste Elektriciteitsleveranciers
Gas en Elektriciteitsleverancier

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.