• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Overstappen energiemaatschappij

Wilt u overstappen van energiemaatschappij, of bent u benieuwd naar de procedure die u daarvoor dient te volgen? Het overstappen is op zich heel eenvoudig, aangezien uw nieuwe maatschappij het papierwerk doorgaans voor u uit handen zal nemen.


Van energiemaatschappij overstappen

U kunt van energiemaatschappij overstappen omwille van de service, maar het is meer gebruikelijk om dit te doen op basis van een prijsvergelijking. Zet de diverse energietarieven met onze online tool op een rij en filter de aanbiedingen vervolgens op basis van de looptijd van het contract of de groene of grijze stroom. U komt op die manier tot een aantal interessante aanbiedingen, zodat u kunt overstappen van energiemaatschappij.

Hoe werkt overstappen van energiemaatschappij?

Het overstappen van energiemaatschappij werkt heel eenvoudig. Het is niets meer dan dat u zich aanmeldt bij een nieuwe energieleverancier. Zorg er aan de andere kant wel voor dat het contract met uw oude aanbieder verlopen is, of dit binnenkort zal verlopen. Op die manier heeft u de mogelijkheid om gratis over te stappen van leverancier. Overstappen van energiemaatschappij hoeft u op die manier nauwelijks tijd of moeite te kosten, terwijl het u aan de andere kant een hoop kosten kan gaan schelen, zeker op jaarbasis.

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.