Als ik overstap, moet ik mijn oude leverancier informeren?

Wanneer u overstapt hoeft u uw oude energieleverancier niet te informeren, dat doet uw nieuwe energieleverancier voor u. Uw oude energieleverancier stuurt u dan de eindafrekening tot aan de datum dat u klant bij hen bent geweest. Vaak wordt dit ook gecombineerd met de jaarrekening. Voor overstappen hoeft u dus zelf niets te doen, behalve het aanvragen van de goedkoopste energieleverancier of de aanbieder die het beste bij u wensen past. Deze vindt u eenvoudig in onze energievergelijker.

Wanneer u overstapt hoeft u uw oude energieleverancier niet te informeren, dat doet uw nieuwe energieleverancier voor u.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.