Als ik overstap, moet ik mijn oude leverancier informeren?

Wanneer u overstapt hoeft u uw oude energieleverancier niet te informeren, dat doet uw nieuwe energieleverancier voor u. Uw oude energieleverancier stuurt u dan de eindafrekening tot aan de datum dat u klant bij hen bent geweest. Vaak wordt dit ook gecombineerd met de jaarrekening. Voor overstappen hoeft u dus zelf niets te doen, behalve het aanvragen van de goedkoopste energieleverancier of de aanbieder die het beste bij u wensen past. Deze vindt u eenvoudig in onze energievergelijker.

Wanneer u overstapt hoeft u uw oude energieleverancier niet te informeren, dat doet uw nieuwe energieleverancier voor u.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.