Hoe vaak kan ik overstappen van energieleverancier?

U mag zo vaak overstappen van energieleverancier als u wilt. Overstapgids.nl raadt aan iedere 6 maanden de energieprijzen te vergelijken, aangezien ze dan veranderen. U kan dan wellicht profiteren van lagere energieprijzen of betere voorwaarden elders. Het is verstandig rekening te houden met de looptijd van uw contract en de opzegtermijn die uw energieleverancier hanteert. Zo kunt u onverwachte opzegboetes voorkomen. Bekijk hier de maximale hoogte van de opzegboetes. Wanneer u een contract heb voor een bepaalde tijd mag uw energieleverancier deze bovendien niet stilzwijgend voortzetten.

U mag zo vaak overstappen van energieleverancier als u wilt.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.