Bespaar geld door ieder jaar over te stappen

Bespaar geld door ieder jaar over te stappen

De meeste mensen zijn nog niet goed op de hoogte van de vele voordelen van het overstappen op een andere energieleverancier. Vaak denken ze dat het veel tijd kost en er van alles mis kan gaan zodat je zonder stroom komt te zitten. Gelukkig is hier niks van waar en zul zeer weinig werk hebben aan het overstappen. Het enige wat je hoeft te doen zijn je gegevens in een vergelijker invoeren, kies de goedkoopste en beste optie en de overstap wordt helemaal voor je geregeld. Wanneer je per post of mail bevestigd gebeurt het allemaal automatisch voor je dus geen zorgen dat je er veel werk aan hebt. Kijk eens op vergelijkenkies.com om de goedkoopste energieleveranciers te vergelijken.

In Nederland mag je zelf bepalen hoevaak en wanneer je overstapt. Doe hier dus je voordeel mee en stap regelmatig over naar een andere energieleverancier.

Ieder jaar overstappen

Het voordeligst is om ieder jaar over te stappen en dus een één jarig contract af te sluiten. Dan kun je namelijk volgend jaar weer eenvoudig overstappen. Sommige energieleveranciers nemen zelfs je boete over als je voor het einde van het contract over wilt stappen. Dan ben je helemaal voordelig uit en kun je vaker overstappen. Dit geldt meestal wel voor meerjarige contracten dus let wel goed op. Je wilt natuurlijk niet met een onverwachtse geldboete worden geconfronteerd.

 

Er zijn steeds meer concurrenten op de energiemarkt dus dit is voor jou, de consument, voordelig. Hierdoor concurreren ze meer met prijzen, welkomskorting of een ander welkomscadeau. Ook zijn er steeds meer groene stroom aanbieders waardoor die prijzen ook weer naar beneden gaan. Je kunt dus bewust voor groene stroom kiezen zonder meteen de hoofdprijs te betalen. Niet in ieder land is het zo goed geregeld als in Nederland. In Nederland mag je zelf bepalen hoevaak en wanneer je overstapt. Doe hier dus je voordeel mee en stap regelmatig over naar een andere energieleverancier.

 

Besparen op internet en televisie

Wanneer je wilt besparen begint dit bij het kiezen van het juiste abonnement. Wanneer je een geschikt abonnement hebt gevonden kun je pas verschillende prijzen gaan vergelijken. Anders vergelijk je appels met peren en weet je nog niet wat de beste prijs is voor het abonnement. Tegenwoordig hebben steeds minder mensen een huistelefoon omdat ze steeds meer mobiel bellen. Wil je daarom nog wel extra betalen voor een huistelefoon of wil je die liever niet in je abonnement? Heb je echt 100 extra zenders nodig of kijk je maar een paar vaste programma’s? Dit soort vragen moet je jezelf stellen bij het kiezen van het juiste abonnement voor internet en televisie. Ben je er uit wat je precies wilt? Kijk dan op vergelijkenkies.com/internet-en-televisie voor het goedkoopste abonnement.

 

Bespaar op je mobiele abonnement

Ook op je mobiele telefoonabonnement kun je een hoop besparen. Je denkt vaak dat je de telefoon gratis bij een abonnement krijgt, maar in de meeste gevallen betaal je hier gewoon de volle mep voor. Het is daarom verstandig om eens naar simonly abonnementen te kijken. Je hebt al voor 10 euro onbeperkt bellen en smsen en 5 GB internet. Het geld wat je daarmee bespaart kun je een hele mooie telefoon kopen. Daarnaast is een simonly vaak maandelijks opzegbaar, dus het geeft je veel vrijheid.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van overstappen van huurauto naar shortlease
De voordelen van overstappen van huurauto naar shortlease
De Aanschaf van een Elektrische Auto en het Koppelen aan Je Eigen Stroomvoorziening
Slim Investeren: De Aanschaf van een Elektrische Auto en het Koppelen aan Je Eigen Stroomvoorziening

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.