Energie vergelijken: Bespaar tot € 700 per jaar!

Energie vergelijken biedt u direct inzicht in de energieprijzen en is bovendien heel eenvoudig. Door uw gegevens in te vullen in de energievergelijker krijgt u direct een persoonlijk advies en ziet u welke energieleverancier het goedkoopste is. Op Overstapgids.nl worden alle leveranciers vergeleken en omdat de goedkoopste energieleverancier automatisch bovenaan verschijnt maken de leveranciers vaak gebruik van exclusieve kortingen en welkomstpremies tot € 700 per jaar! U kunt in de energievergelijker ook filteren op andere eigenschappen, zoals groene energie of looptijd van het contract. Overstappen kost u nog geen 2 minuten. Kies de gewenste energieleverancier en klik op aanvragen, dan ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail. U hoeft verder niets te doen, uw nieuwe energieleverancier zegt het contract bij uw oude leverancier voor u op.

Door uw gegevens in te vullen in de energievergelijker krijgt u direct een persoonlijk advies en ziet u welke energieleverancier het goedkoopste is.

Energievergelijker: hoe werkt dat?

De energie vergelijker van Overstapgids.nl is goedgekeurd door de NMa (Nederlandse Mededingingsautoriteit). Energie vergelijken doen wij onafhankelijk van welke energieleverancier dan ook, zo krijgt u de beste deal. U vult uw postcode in en vervolgens geeft u aan op welk huisnummer u woont. Zo kan Overstapgids energie vergelijken van alle energieleveranciers die energie leveren in uw woonplaats. Wanneer u uw energieverbruik weet kunt u dat invullen bij Gas en Elektriciteit. Wij geven u ook de optie in onze energievergelijker om de grootte van uw gezin aan te geven. Dat is makkelijk, wanneer u niet uw exacte verbruik weet. Deze zijn gebaseerd op een gemiddeld verbruik. De laatst stap die u neemt is het invullen van een eventuele huidige energieleverancier. Wanneer u gaat verhuizen hoeft u hier niets in te vullen. Klik op energie vergelijken en u weet direct welke voor u de beste leverancier is. Wij sorteren voor u automatisch de goedkoopste energieprijzen. Dat maakt energieprijzen vergelijken heel eenvoudig.

Energie vergelijken: welke opties zijn er?

Energie vergelijken kan op basis van verschillende opties. Zo kunt u energie vergelijken op basis van leverancier, het product, energietype (bijvoorbeeld grijze stroom of groene stroom) en de looptijd. Energie vergelijken kan natuurlijk ook op basis van energieprijs en totale energiekosten. Zo houden we rekening met acties en aanbiedingen bij energieleveranciers vergelijken. Wilt u meer informatie bij het energievergelijken? Klik dan op meer informatie of neem contact op met onze telefonische hulp. Via onze dienst kunt u gedetailleerde informatie vinden. Zo weet u precies wat u kwijt bent voor vastrecht, wat u standaard tarief is en wat u kwijt bent bij een dubbele meter per Kwh. Bespaar tot € 700 per jaar op u energienota. Start direct met energieprijzen vergelijken.

Lees hier de beoordelingen van onze klanten

Zelf een beoordeling schrijven en insturen? Neem contact op met Monique Horsting: monique @ overstapgids.nl (spaties verwijderen).
Bekijk hieronder de 5 meest recente beoordelingen. Alle energie beoordelingen van Overstapgids.nl, vindt u hier.

Dhr.S

 Gulpen

3 Oktober, 2013

De selectie van een nieuwe leverancier ging uitstekend. Toch wel 1 minpuntje: ik kon nergens lezen of mijn oude contract door de nieuwe leverancier wordt opgezegd. Voor de zekerheid heb ik het zelf gedaan en heb ik jullie klantenservice gebeld. Bij nader inzien staat het netjes bij de veelgestelde vragen.
Beoordeling:8/ 10
Mevr.B

 Tilburg

29 September, 2013

Makkelijk en overzichtelijk, ik weet nu gelijk waar ik aan toe ben.
Beoordeling:10/ 10
Dhr. E

 Volendam

23 September, 2013

Het uitzoeken en de overstap naar de nieuwe energieleverancier zijn perfect gegaan. Verder geen toevoeging of verbeterpunten.
Beoordeling:10/ 10
Mevr. T

 Zwolle

12 Septemeber, 2013

Goede klantenservice, erg behulpzaam. Samen de rekensom gemaakt, dat ik wanneer ik net zoveel energie verbruik als vorig jaar, zeker € 280 ga besparen!
Beoordeling:8/ 10
Mevr. C

 Dalfsen

4 September, 2013

Fantastisch dat Overstapgids helpt om energie te vergelijken. De energieprijzen zijn echt lager dan bij de aanbieders. Ik vond nog wel een paar met dezelfde prijzen, maar geen enkele was hoger. Ik zag zelfs een prijsverschil van € 150! Zelf ga ik ook een hoop besparen, goed voor een leuk weekendje weg over de grens. Bedankt!
Beoordeling:10/ 10

Gerelateerde artikelen

De voordelen van overstappen van huurauto naar shortlease
De voordelen van overstappen van huurauto naar shortlease
De Aanschaf van een Elektrische Auto en het Koppelen aan Je Eigen Stroomvoorziening
Slim Investeren: De Aanschaf van een Elektrische Auto en het Koppelen aan Je Eigen Stroomvoorziening

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.