Ik ben aan de deur klant gemaakt, kan ik daar nog onderuit?

Wanneer u aan de deur bent benaderd om over te stappen naar een andere energieleverancier dient de verkoper een koopakte op te maken. De overeenkomst dient door beide partijen ondertekend te worden en u ontvangt hiervan een exemplaar. De verkoper geeft de overeenkomst door aan de KVK (kamer van koophandel) en u kunt binnen 8 dagen hierna de overeenkomst nietig laten verklaren. Hoe u dit kan doen staat in uw overeenkomst beschreven.

 

Overstapgids.nl raadt u aan zich niet te laten lijden door de verkooppraat van de verkoper aan de deur. Zij promoten slechts één energieleverancier en bieden geen onafhankelijk inzicht in de energieprijzen en welkomstpremies van andere energieleverancier. Vergelijk bij Overstapgids.nl eerst de energieprijzen, kortingen en acties van alle energieleveranciers, zodat u de beste deal vindt.

De verkoper geeft de overeenkomst door aan de KVK (kamer van koophandel) en u kunt binnen 8 dagen hierna de overeenkomst nietig laten verklaren.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.