Ik ben telefonisch klant gemaakt, kan ik daar nog onderuit?

Zowel op Overstapgids als per telefoon heeft u bij het overstappen 7 dagen bedenktijd. Dit is vastgelegd in de wet om consumenten te beschermen. Deze termijn gaat in op het moment dat u hier van een schriftelijk bevestiging hebt ontvangen. U kunt dan zonder opgaaf van reden de overstap ongedaan maken.

 

Overstapgids.nl adviseert u nooit direct in te gaan op een telefonisch aanbod. Houdt uw ogen open voor de energieprijzen van alle energieleveranciers. Deze vindt u in de energievergelijker. Vindt u de leverancier die het beste bij uw wensen past, dan kunt u eenvoudig overstappen via Overstapgids.nl

Zowel op Overstapgids als per telefoon heeft u bij het overstappen 7 dagen bedenktijd.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Versnelling of automaat

Van een versnelling naar een auto met automaat overstappen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.