• Hulp nodig?
  • 020 531 76 73
Bereikbaar ma t ⁄ m vr 09:00 – 18:00 uur

Stroom besparen

Wilt u stroom besparen, bijvoorbeeld om de kosten te drukken? Daar bestaan twee verschillende mogelijkheden voor. U kunt er zelf wat aan doen, of u kunt gebruik maken van onze online stroomvergelijker, om een voordelig contact af te sluiten.

Zelf stroom besparen

U kunt zelf stroom besparen door op een zuinige manier om te gaan met de diverse apparaten die u heeft staan. Zet de televisie bijvoorbeeld helemaal uit wanneer u er geen gebruik meer van maakt. Daarnaast kunt u stroom besparen door een koelkast of wasmachine met een A+ of A++ label aan te schaffen. U bespaart flink op uw stroomverbruik, waardoor de rekening aan het eind van het jaar automatisch lager uit zal vallen.

Online stroom besparing

Daarnaast kunt u kiezen voor een online stroom besparing, door een vergelijking uit te voeren op basis van enkele persoonlijke gegevens. Geef aan in welke regio u woont en wat uw stroomverbruik is, in combinatie met het type aansluiting dat u heeft zitten (enkele of dubbele meter). Op basis daarvan kunnen we een uitstekende vergelijking van stroomkosten voor u maken. U kunt zorgen voor een online stroombesparing door over te stappen naar een nieuwe leverancier, die een stuk goedkoper is dan uw huidige afnemer van stroom.

 

Andere onderwerpen binnen

Stroom
Stroom Vergelijken
Stroom Vergelijken Zakelijk
Stroom Prijsvergelijk
Stroom prijzen
Stroomprijzen vergelijken
Stroomprijzen overzicht
Stroomprijzen nederland
Stroomprijzen zakelijk
Prijs kwh stroom zakelijk
Stroom tarieven
Goedkoopste stroomtarief
Stroom aanbiedingen
Goedkope Stroom
Goedkoopste Stroom Vergelijken
Goedkoopste Stroom Nederland
Stroomaanbieders vergelijken
Goedkoopste Stroomaanbieder
Stroom overstappen
Stroom kosten
Stroomkosten vergelijken
Stroom per kwh
Stroom kwh prijzen
Groene Stroom
Groene Stroom vergelijken
Goedkope Groene Stroom
Groene Stroom kosten
Groene Stroomleveranciers
Groene Stroom tarieven
Stroomleveranciers
Stroomleveranciers vergelijken
Beste Stroomleverancier
Stroomleveranciers Nederland
Stroomleveranciers overzicht
Stroom aanvragen
Stroom verbruik
Stroom besparen
Stroomleverancier kiezen
Stroom zakelijk

Energiekosten besparen

Wilt u energiekosten besparen? Dan bestaan daar in principe twee mogelijkheden voor. Het is allereerst een goed idee om zelf zo zuinig mogelijk om te gaan met energie. Zet de TV helemaal uit in plaats van op stand-by en gebruik de verwarming alleen in ruimtes waar u daadwerkelijk bent.


Zelf besparen op energiekosten

U kunt zelf besparen op energiekosten door zo bewust mogelijk om te gaan met energie. Kies bij voorkeur voor een slimme energiemeter, of kijk anders in ieder geval goed naar de apparaten die u gebruikt. Kunnen deze volledig worden uitgeschakeld en heeft uw koelkast of wasmachine bijvoorbeeld een A-label (of zelfs A+ of A++)? U kunt op die manier flink wat energiekosten besparen, aangezien de apparaten doorgaans flink bijdragen aan het totale energieverbruik. Verder kunt u natuurlijk kiezen voor LED-verlichting in uw woning en kan isolatie u uitstekend helpen bij het besparen.

Online energiekosten besparen

U kunt daarnaast online energiekosten besparen door over te stappen van energieleverancier. Ondanks dat de verschillende leveranciers stuk voor stuk hetzelfde product leveren is het mogelijk om te besparen op de kosten. U kunt besparen op de energiekosten door de verschillende aanbiedingen online met elkaar te vergelijken, het liefst op basis van de totale kosten.

 

Andere onderwerpen binnen

Energiekosten
Energiekosten vergelijken
Energiekosten besparen
Energiekosten per kwh
Energiekosten bedrijf

Een gemiddeld huishouden bespaart bijna € 200 per jaar via Overstapgids.nl.