Wat als ik overstap via Overstapgids.nl en me later bedenk?

U heeft zeven dagen bedenktijd vanaf het moment dat u heeft aangegeven te willen overstappen, dit is vastgelegd in de wet. Wanneer deze termijn verstreken is kunt u bij contracten met onbepaalde tijd uw een energiecontract kosteloos opzeggen. Houdt hierbij wel de opzegtermijn in de gaten. Heeft u een contract voor bepaalde tijd afgesloten, dan kan dit ook tijdens het contract. U betaalt dan wel de door uw energieleverancier vastgestelde opzegboete, omdat u voortijdig uw contract wilt beëindigen. Wilt u niet de opzegboete betalen en u heeft toch een contract afgesloten voor bepaalde tijd, dan zult u moeten wachten tot het contract afloopt alvorens u kunt overstappen naar een nieuwe of uw oude energieleverancier.

U heeft zeven dagen bedenktijd vanaf het moment dat u heeft aangegeven te willen overstappen, dit is vastgelegd in de wet.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.