Wat als ik overstap via Overstapgids.nl en me later bedenk?

U heeft zeven dagen bedenktijd vanaf het moment dat u heeft aangegeven te willen overstappen, dit is vastgelegd in de wet. Wanneer deze termijn verstreken is kunt u bij contracten met onbepaalde tijd uw een energiecontract kosteloos opzeggen. Houdt hierbij wel de opzegtermijn in de gaten. Heeft u een contract voor bepaalde tijd afgesloten, dan kan dit ook tijdens het contract. U betaalt dan wel de door uw energieleverancier vastgestelde opzegboete, omdat u voortijdig uw contract wilt beëindigen. Wilt u niet de opzegboete betalen en u heeft toch een contract afgesloten voor bepaalde tijd, dan zult u moeten wachten tot het contract afloopt alvorens u kunt overstappen naar een nieuwe of uw oude energieleverancier.

U heeft zeven dagen bedenktijd vanaf het moment dat u heeft aangegeven te willen overstappen, dit is vastgelegd in de wet.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.